ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Υπερήφανοι για την 5η θέση στην Ευρώπη του Νίκου Σεραφειμίδη

0
306

Ο Σερραίος αθλητής της άρσης βαρών Νίκος Σεραφειμίδης κατέκτησε την πέμπτη θέση στην κατηγορία των 102 κιλών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-23 που διεξήχθη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από της 17 έως 27 Οκτωβρίου 2019.

Ο Σερραίος πρωταθλητής την Κυριακή 27 Οκτωβρίου κατέκτησε την 5η θέση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με 140 στο αρασέ και 176 στο ζετέ και 316 κιλά στο σύνολο, ενώ έκανε και μια προσπάθεια να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 186 κιλά στο ζετέ.

Ο Νίκος Σεραφειμίδης σχολιάζοντας την προσπάθειά του στην προσωπική του σελίδα έγραψε :

«Η πιο δύσκολη προετοιμασία τελείωσε με την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα!!! 140 αρασέ και 176 ζετέ με μια προσπάθεια για πανελλήνιο ρεκόρ στα 186!!! Ικανοποιημένος και περήφανος με αυτούς που έχω δίπλα μου!!! Σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και τον καθένα ξεχωριστά!!!

Μεγαλύτερο ευχαριστώ στους προπονητές μου Κώστα Γκαρίπη και Βασίλη Κωνσταντινίδη για όλη την δουλειά που έχουμε κάνει μαζί, τόσο καιρό, τόσα χρόνια!!!! Ευχαριστώ επίσης τον Χρήστο Τριφύλλη για τον υπέροχο αγώνα!!! Ευχαριστώ τον Εμμανουήλ Ρεμπέλη, τον φυσιοθεραπευτή μου Κωστή Σιδηρόπουλο και την οικογένειά μου, την Άντζελα Τοπάλη, τους συναθλητές, και φίλους!!! Συνεχίζουμε δυνατά».

Η τελευταία προσπάθεια του αγώνα και προσπάθεια κατάρριψης Πανελληνιας επίδοσης 186 κιλά στο ζετέ, από τον αθλητή των Σερρών. Πολύ δυνατό γκρουπ με μεγάλες επιδόσεις. Η πέμπτη θέση του αθλητή μας είναι ικανοποιητική για την πρώτη του διεθνή εμφάνιση αλλά σίγουρα οι δυνατότητές του σωματικά και ψυχικά είναι για πολύ παραπάνω

O προπονητής του Βασίλης Κωνσταντινίδης με έκδηλη την υπερηφάνεια για την επιτυχία του αθλητή του έγραψε:

«Μόνο περηφάνια γι αυτό το παιδί. Μόνο περηφάνια για το άθλημα μας. Μετά τα μετάλλια στο Παγκόσμιο παίδων, ήρθε κι η καταπληκτική εμφάνιση του Νίκου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U23. 5η θέση στους αγώνες στην Ρουμανία. Η δουλειά συνεχίζεται εκεί κάτω από τις κερκίδες του δημοτικού σταδίου Σερρών. Ευχαριστούμε όσους έχουμε δίπλα μας, λίγους, αλλά ουσιαστικούς.

ΠΗΓΗ: anexartitos.gr