Αξιζε κάτι καλύτερο ο ΟΦΙ, 0-1 με Τρίκαλα – “Φωνές” για Καδδά

0
543

Τα Τρίκαλα με “χρυσή αλλαγή” τον Τσίπρα πήραν “διπλό” τίτλου στην Ιεράπετρα απέναντι στον ΟΦΙ (1-0), ο οποίος άξιζε κάτι καλύτερο από την εντός έδρας ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι “αγκάλιασαν” την άνοδο και έκαναν ακόμη ένα βήμα για τον τίτλο, ενώ ο ΟΦΙ παραμένει στο -3 από τη 2η θέση, αλλά θα πρέπει να περιμένει και τα αποτελέσματα της Κυριακής.

Η κρητική ομάδα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχοντας περιορίσει παράλληλα τους κινδύνους προς την εστία του Καραγκιολίδη. Στο 26′ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΟΦΙ για χέρι στην περιοχή των Τρικάλων, όπου υποστηρίζουν ότι ο διαιτητής Καδδάς δεν κατελόγισε πέναλτι.

Στο 35′ ο Καραγκιολίδης επενέβη θετικά σε σουτ του Ντόση, για να “απαντήσει” στο 38′ ο Αποστολόπουλος, στέλνοντας με σουτ την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Ξανά ο Καραγκιολίδης “κράτησε το μηδέν” στο 59′ σε σουτ του Πελάεθ, ενώ ο ΟΦΙ “άγγιξε” το γκολ με τον Μηνά στο 66′. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα πριν από το 1-0 στο 72′ αλλά ο Ζαρόπουλος αρνήθηκε το γκολ στον Κατσικοκέρη, σε τετ-α-τετ.

Αντί να γίνει όμως το 1-0 έγινε το 0-1, με τη “χρυσή αλλαγή” των Τρικάλων, τον Τσίπρα να ολοκληρώνει ιδανικά την ατομική του ενέργεια σκοράροντας με σουτ στο 76′. Με τον… αέρα του γκολ ο ΑΟΤ απείλησε και στο 86′ με τον Σανδραβέλη. Ο ΟΦΙ έφτασε μία… ανάσα από το γκολ στις καθυστερήσεις αλλά ο Βέρτζος έσωσε την εστία των Τρικάλων σε κεφαλιά του Κατσικοκέρη.

Διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας) – Μπουρτζοβίτης (Κορινθίας)
4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Καραγκιολίδης, Αναστασόπουλος, Σμίλτος, Χύσι (38′ λ.τρ. Τζελέπης), Χιντζίδης, Σκόνδρας, Βογιατζής, Μπάμπης, Χαντί, Αποστολόπουλος (64′ Μηνάς), Κατσικοκέρης.

Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Ριζογιάννης, Πέλκας, Γρηγορόπουλος (88′ Ντούνης), Πελάεθ (84′ Βέρτζος), Αλεκσιτς (63′ Τσίπρας).

 

 

 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr