Δεν του άξιζε του Ολυμπιακού… Αδικη ήττα (0-1) από Αρσεναλ

0
340

Μια άδικη, βάσει εμφάνισης, ήττα, γνώρισε ο Ολυμπιακός χάνοντας με 1-0 από την Αρσεναλ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” προδόθηκαν από ένα γκολ στο τέλος, παρότι έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να σκοράρουν και ενδεχομένως να φτάσουν στη νίκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το ξεκίνημα του αγώνα, ο Ολυμπιακός έβαλε μέσα στα καρέ την Αρσεναλ, αλλά ο Λένο βρέθηκε σε μεγάλη μέρα, λέγοντας “όχι” όσες φορές χρειάστηκε. Μάλιστα, ακόμα και πριν το γκολ των “κανονιέρηδων”, ο Ολυμπιακός πολιουρκούσε την εστία της Αρσεναλ, για να γνωρίσει τελικά την ήττα με 1-0.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην αγγλική ομάδα σημειώθηκε στο 81ο λεπτό με τον Ομπαμεγιάνγκ, να πασάρει στον αφύλακτο Σακά, ο οποίος γύρισε τη μπάλα στον Λακαζέτ που από κοντά σημείωσε το γκολ. Αμέσως μετά, στο 86′, η Αρσεναλ είχε (οριζόντιο) δοκάρι σε κεφαλιά του Παπασταθόπουλου.

Ακολουθεί η ρεβάνς στο Λονδίνο, όπου σίγουρα η Αρσεναλ αλλά έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην φάση των “16” του Europa League.

Διαιτητής: Τσβάγερ (Γερμανία). Βοηθοί: Σίφνερ (Γερμανία) – Αχμίλερ (Γερμανία). 4ος διαιτητης: Οσμερς (Γερμανία).

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης (65’ Φορτούνης), Βαλμπουενά, Μασούρας (75’ Λοβέρα), Ελ Αραμπί.

Αρσεναλ: Λένο, Μουστάφι, Σακά, Νταβίντ Λουίζ, Παπασταθόπουλος (90+2’ λ.τρ. Μάιτλαντ Νάιλ), Γκεντούζι, Τζάκα, Γουίλοκ (75′ Πεπέ), Μαρτινέλι (59′ Θεμπάγιο), Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ.

 

 

 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr