Εκτός Volleyleague η ΑΕΚ, παράταση σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Παμβοχαϊκό

0
287

Εκτός Volleyleague βρίσκεται πλέον η ΑΕΚ καθώς η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» δεν έδωσε κανένα σημείo ζωής κατά την σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα. Αντίθετα νέα μικρή παράταση εξασφάλισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, την ώρα που ο Παμβοχαϊκός δίνει μάχη προκειμένου να παραμείνει ενεργός και να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα.

Χωρίς την ΑΕΚ θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα. Η Ένωση έκανε πράξη τα όσα είχε εκφράσει παλαιότερα με δηλώσεις του ο πρόεδρός της, Αλέξης Αλεξίου, αφού στη σημερινή 5η συνεδρίαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΣΑΠ δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο και φάκελο με αποτέλεσμα η υπόθεσή της να κλείσει αρνητικά για την ιστορική ομάδα.

Αντίθετα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατέθεσε φάκελο έχοντας 6 διακανονισμούς, ωστόσο υπάρχουν ακόμη εμπόδια για τους Θρακιώτες που πρέπει να καλύψουν τουλάχιστον ένα ακόμη συμβόλαιο -“αγκάθι” και τα πάντα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ημέρες.

Απο εκεί και μετά η αρνητική έκπληξη των τελευταίων ημερών ακούει στο όνομα Παμβοχαϊκός. Η ομάδα του Βραχατίου αν και έχει εξασφαλισμένη την αδειοδότησή της, εδώ και λίγες ημέρες, κάνει αγώνα δρόμου προκειμενου να λύσει το πρόβλημα χρηματοδότησή της.

Σήμερα και αύριο υπάρχουν καθοριστηκά ραντεβού για την διοίκηση των Κορίνθιων, ωστόσο σε περίπτωση αρνητική έκβαση και μη χρηματοδότησής του τότε θα αναγκαστούν να βάλουν «λουκέτο» και να ανακαλέσουν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα.

Μια εξέλιξη που θα πλήξει ακόμη περισσότερο το ήδη πληγωμένη εικόνα της Volleyleague που ακόμη και τώρα, αρχές Σεπτεμβρίου, δεν γνωρίζει πόσες ομάδες θα παραταχθούν στα γήπεδα για το πρώτο σερβίς της χρονιάς.

 

ΠΗΓΗ: volleyplanet.gr