Φήμη: PS5 και Project Scarlett θα φέρουν ενσωματωμένη κάμερα

0
335

Και οι δυο εταιρίες θέλουν να επενδύσουν στο livestreaming.

Σύμφωνα με διαρροές από σημαντικό στέλεχος της ομάδας που έχει αναλάβει τα development kits τόσο για το PS5 όσο και Project Scarllet και οι δυο εταιρίες θέλουν να επενδύσουν πολλα στο live streaming.

Οι πληροφορίες που έχουν προκύψει δεν μπόρεσαν να επιβεβαιωθούν από το site του Gizmodo, στο οποίο και είχαν πρωτοεμφανιστεί. Ωστόσο εικόνες από τα πρωτότυπα development kits είχαν σταλθεί από έναν ανώνυμο developer. To κωδικό όνομα του PS5 φαίνεται ότι θα είναι “Prospero”, ενώ φαίνεται ότι τα πρωτότυπα σχέδια θα σταλθούν στα studios αυτό το καλοκαίρι. Επιπλέον φαίνεται ότι και οι δυο εταιρίες θα επικεντρωθούν στην live streaming βιομηχανία, ενσωματώνοντας στις κονσόλες τους κάμερες με απόδοση έως και 4Κ ανάλυση και επιλογή έως δυο ταχυτήτων των frames. Ο developer επισήμανε ότι η κάμερα του Project Scarllet θα χρησιμοποιεί τεχνολογία παρόμοιε με του Snapchat, καθώς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλές αναπροσαρμογές τόσο στον εαυτό σας όσο και στην φωτεινότητα του παιχνιδιού κατά την ώρα της μεταδώσεις. Αντίθετα η κάμερα του PS5 ίσως να στηριχτεί σε μια παλιότερη τεχνολογία.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι πολλα από τα features των πρωτότυπων σχεδίων, δεν καταλήγουν στις τελικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Ο πληροφοριοδότης επισήμανε ότι η διαφορά δυναμικής που θα αποδίδουν οι δυο κονσόλες σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της κάθε εταιρίας θα έχει την μεγαλύτερη που έχει υπάρξει.

Διαβάστε επίσης για το PlayStation Assist.

Διαβάστε τις μέχρι τώρα φήμες για το PlayStation 5 και και συζητήστε για την επόμενη κονσόλα της Sony σε αυτό το forum topic.

Συζητήστε για την Microsoft στο σχετικό forum topic.

 

ΠΗΓΗ: gameworld.gr