Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Η καλύτερη μεταγραφή στη Super League [vid]

0
392

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός επιθετικός χρειάζεται μόλις 2,5 τελικές προσπάθειες για να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ο «killer» του φετινού Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί σκοράρει ακατάπαυστα σε Ελλάδα και Ευρώπη, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League και στους «32» του Europa League. Το «δολοφονικό» του ένστικτο μπροστά στην αντίπαλη εστία είναι μοναδικό. Μια φάση του αρκεί για να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να χαρίσει στην ομάδα του νίκες.

Σε 17 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 13 γκολ και έχει μοιράσει 4 ασίστ. Έχει συμμετοχή σε 17 γκολ. Ο Μαροκινός σκοράρει ένα γκολ κάθε 93 λεπτά. Και δεν περιορίστηκε μόνος εντός των συνόρων. Σε 9 αγώνες στο φετινό Champions League (μαζί με τα προκριματικά) Έχει σκοράρει 5 φορές (3 γκολ στους ομίλους σε 6 συμμετοχές).

Στην εκτελεστική δεινότητα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποκλίθηκαν τα διεθνή ΜΜΕ. Η «AS» στην αραβική της έκδοση στάθηκε στο χατ-τρικ που πέτυχε ο στράικερ του Ολυμπιακού και τόνισε ότι ο Μαροκινός επιθετικός λάμπει με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε: «O Ελ Αραμπί… λάμπει με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας χατ-τρικ στην Λαμία. Είναι γνωστό πως θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς Μαροκινούς σκόρερ, από την άποψη της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη».

Την ίδια ώρα στο Μαρόκο τόνισαν ότι ο άσος του Ολυμπιακού με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στέλνει μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μαρόκου, Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

«Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς… Έχει δείξει την ισχυρή του παρουσία, στην ομάδα του και ελπίζει να αντιμετωπίζει να αντιμετωπίσει την πρόκληση και με την Εθνική, αφού ήταν μέχρι πρόσφατα, ένας από τους βασικούς πυλώνες της! Είναι ικανός για να πάρει την φανέλα βασικού με τα… λιοντάρια, στον ανταγωνισμό που υπάρχει με τον Γιουσέφ Ελ Νεσίρι της Λεγανές, αλλά και τον Ρασίντ Αλιού της Ανζέ», έγραψε χαρακτηριστικά ιστοσελίδα από το Μαρόκο.

Ο Γιουσούφ Ελ Αραμπί με τα 14 γκολ και τις 4 ασίστ σε 17 αγώνες κερδίζει με μεγάλη διαφορά  τον τίτλο της καλύτερης μεταγραφής στη Super League

 

 

 

ΠΗΓΗ: pagenews.gr