H Ελληνίδα Vassy τραγούδησε για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας στο Χόλιγουντ και συγκεντρώθηκαν πάνω από $100.000

0
378

Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε συναυλία με άλλους Αυστραλούς καλλιτέχνες στο Λος Άντζελες με σκοπό την ενίσχυση των πληγέντων

Το φιλανθρωπικό της πρόσωπο έδειξε η μουσικοσυνθέτης και ερμηνεύτρια Βασιλική Καραγιώργου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως «Vassy».

Χάρη σε συναυλία που πραγματοποίησε με αρκετά άλλα ονόματα του αυστραλιανού πενταγράμμου, όπως οι Hook N Sling, η Yolanda Las Vegas και η Nina Be Cool, στο νυχτερινό κέντρο Academy της λεωφόρου Hollywood του Λος Άντζελες την προηγούμενη Τετάρτη 29/1, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των $100.000 για την ενίσχυση των πυρόπληκτων.

Η ομογενής έχει γεννηθεί στο Ντάργουιν από Έλληνες γονείς και είναι γνωστή η αγάπη που την διαπερνά για την Αυστραλία.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις της πριν την πραγματοποίηση της συναυλίας, η καταστροφή αυτή την επηρέασε σημαντικά και αισθάνθηκε την ανάγκη να πραγματοποιήσει κάποια ενέργεια ώστε να υποστηρίξει τη χώρα της σε αυτές τις δύσκολες στιγμές:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασώσουμε όσα ζώα έχουν απομείνει ώστε να αποφύγουμε την εξάλειψή τους και να υποστηρίξουμε τις κοινότητες αυτές να σταθούν στα πόδια τους, να προσπαθήσουμε να σβήσουμε τις φωτιές και να ποτίσουμε τη γη που έχει καεί ώστε να υπάρξει νέα τροφή για τα εναπομείναντα ζώα.

Ως Ελληνοαυστραλή που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, η κρίση αυτή με χτυπάει πολύ βαθιά κι αισθάνομαι αβοήθητη που είμαι τόσο μακριά», ήταν τα λόγια της Vassy.

Ολόκληρο το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συναυλία θα δοθεί για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και στο Συμβούλιο Πυρκαγιών της Νέας Νότιας Ουαλίας (New South Wales Wildfire Council).

 

 

 

ΠΗΓΗ: neoskosmos.com