Καλομοίρα: Η στήριξη στη Μαρία Σάκκαρη και το δείπνο σε ελληνικό εστιατόριο στην Αμερική!

0
318

Στην Αμερική μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα επέστρεψαν ο Γιώργος Μπούσαλης και η Καλομοίρα και ξεκίνησαν και πάλι τα ταξιδάκια. Το ζευγάρι που ζει μόνιμα στη Ουάσιγκτον βρέθηκε αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη συμμετοχή της Μαρίας Σάκκαρη στο US Open και φυσικά βρέθηκε στο στάδιο για να εμψυχώσει την Ελληνίδα τενίστρια που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό.

Εκεί συναντήθηκε και με την Άννα Βίσση, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πρωτεύουσα του κόσμου μαζί με την κόρη της Σοφία Καρβέλα και τα εγγόνια της. Η Άννα Βίσση, μάλιστα βρέθηκε πριν λίγες μέρες και στο παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά στην ίδια διοργάνωση. Το ζευγάρι μαζί με την διάσημη τραγουδίστρια παρά τη βροχή βρέθηκε στο στάδιο για να εμψυχώσει την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκίνησε δυναμικά, αν και αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι, λόγω βροχής.

Καλομοίρα, Γιώργος Μπούσαλης, Άννα Βίσση

Η συνάντηση της Καλομοίρας με την Άννα Βίσση

Μετά το παιχνίδι μάλιστα, η αθλήτρια βρέθηκε με την οικογένειά της και το ζευγάρι Καλομοίρα – Γιώργο Μπούσαλη σε αγαπημένο ελληνικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για το εστιατόριο Milos που ανήκει στον Έλληνα εστιάτορα Κώστα Σπηλιάδη για τον οποίο έχουν κάνει και αφιέρωμα οι New York Times. Με ελληνικό αέρα και εντυπωσιακά εδέσματα ο κος Σπηλιάδης έχει εστιατόρια σε Μόντρεαλ, Νέα Υόρκη, Αθήνα, Λας Βέγκας, Μαϊάμι και Λονδίνο και είναι από τις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων της ομογένειας.

Εκεί λοιπόν, βρέθηκε η όμορφη Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, της Μαρία Σάκκαρη και την οικογένειά της και απόλαυσαν ένα όμορφο δείπνο. «Αγάπη σε όλη την οικογένεια της Σάκκαρη και στην ονειρεμένη ομάδα», έραψε η Καλομοίρα και ανέβασε μια φωτογραφία με όλη την οικογένεια στο instagram.

Ενώ, λίγο νωρίτερα δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με την Μαρία Σάκκαρη αναφέροντας: «Όμορφο απόγευμα με την όμορφη και ταλαντούχα φίλη μου Μαρία Σάκκαρη. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου».

Η Καλομοίρα με την Μαρία Σάκκαρη

ΠΗΓΗ: tlife.gr