Με κάτι… «αστέρια» ΝΑ (2-2)!

0
310
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Μάγκας Ευρωπαίος Ολυμπιακός με τεράστια ανατροπή, αδικείται από το τελικό 2-2 κόντρα στην περυσινή φιναλίστ του Champions League Τότεναμ. Τεράστια εμφάνιση από τους Ματιέ Βαλμπουενά και Ντανιέλ Ποντένσε

Να δείχνει ο φωτεινός πίνακας 2-2, στο τέλος του αγώνα με την περυσινή φιναλίστ του Champions League και να σκέφτεσαι ότι το αποτέλεσμα σε αδικεί. Να έχεις δημιουργήσει επτά τελικές περισσότερες από την Τότεναμ των Κέιν, Σον, Μόουρα, Ντέλε Άλι και να συλλογίζεσαι πως θα μπορούσες να έχεις νικήσει.

Αυτός είναι ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός. Τέτοια εμφάνιση έκανσν οι Πειραιώτες το βράδυ της Τετάρτης (18/9) στην πρεμιέρα τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (2-2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέντρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Βαλμπουενά (69’ Μπενζιά), Μασούρας (78’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο (89’ Ελ Αραμπί)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Γουίνκς, Ντέιβις, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Ντομπελέ (62’ Σισοκό), Έρικσεν, Σάντσες, Μόουρα (76’ Λαμέλα), Ντέλε Άλι (72’ Σον), Κέιν

Περισσότερα σε λίγο…

 

ΠΗΓΗ: in.gr