Μεγάλη μεταγραφή στον Ολυμπιακό για τον Δημήτρη Ριζόπουλο

0
343

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο 35χρονος Σερραίος διεθνής ακραίος, υπέγραψε συμβόλαιό σε μία από τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες στο βόλεϊ, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Παίκτης της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι ο Δημήτρης Ριζούπουλος. Ο 35χρονος Έλληνας διεθνής ακραίος, υπέγραψε το συμβόλαιό του, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στον διαδικτυακό τόπο του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη ΡιζόπουλοΟ Έλληνας διεθνής ακραίος (ημγέννησης 26/8/1984), υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Ριζόπουλος ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού έναν τόσο οργανωμένο σύλλογο με τόσες πολλές επιτυχίεςΘέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.

Εγώ από την πλευρά μου υπόσχομαι σκληρή δουλεία και εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία για να κατακτήσουμε τους στόχους μαςΑνυπομονώ να ξεκινήσουμεγια να αγωνιστώ μπροστά στους φιλάθλους που δημιουργούνε κάθε φορά ξεχωριστή ατμόσφαιρα»

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος με τις παίκριες θρύλους που ανέδειξε ο πατέρας ρου Ρούλα Πραγκαλούδη, Τασούλα Πολυζώη, ο Κώστας Ριζόπουλος και ο αδελφός του Λάζαρος Ριζόπουλος. Η φώτο από το τελευταίο final4 του βόλεϊ που έγινε στις Σέρρες

Αθλητικό βιογραφικό

Ο Δημήτρης Ριζόπουλος είναι γιος του Κώστα Ριζόπουλου… «Πατριάρχη» του βόλεϊ  στις Σέρρες, ξεκίνησε το βόλεϊ το 1994 στην ακαδημία  Γ.Ε. Σέρρες 94 στη συνέχεια πήγε στη Δόξα Δράμας, στον Αριστοτέλη Σκύδρας, στον Πανελλήνιο, στη Λαμία (2005-06 και 2009-10), στον Μίλωνα, στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον ΠΑΟΚ, στον Φοίνικα Σύρου, στον Άρη,  Ορεστιάδα και τελευταία ομάδα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

ΠΗΓΗ: anexartitos.gr