Ο καιρός της Καθαράς Δευτέρας, η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

0
474

Ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας από τον Σάκη Αρναούτογλου. Δείτε με τι συνθήκες θα πετάξουμε χαρταετό. Τι αναφέρει ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ.

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας φτάνει και οι πρώτες εκτιμήσεις για τον καιρό έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους, ενώ ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε σχετικό post στο facebook.

Η Καθαρά Δευτέρα 2020 είναι σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Όπως είναι φυσικό όλοι αναρωτιούνται τι καιρό θα κάνει, ενώ όσοι θέλουν να πετάξουν χαρταετό θέλουν να έχει και το αεράκι του.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός  με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους.

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτησή του στο Facebook, δίνει την τάση του καιρού την Καθαρά Δευτέρα

«Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου): (Κάντε κλικ σας παρακαλώ πάνω στους χάρτες για μεγέθυνση και ρίξτε μία ματιά την αντιστοιχία των χρωμάτων με τα οποία φαινόμενα ή όχι αυτά αφορούν για την περιοχή σας!)

Με βάση λοιπόν τα διαθέσιμα στοιχεία, θα σας έλεγα πώς πως η τάση του καιρού για το συγκεκριμένο τριήμερο είναι να παραμείνει αυτός στις περισσότερες περιοχές σε γενικές γραμμές καταρχήν μαλακός (μέγιστες θερμοκρασίες στους χάρτες βροχής) με νοτιάδες, λίγο πιο ενισχυμένους τοπικά την Καθαρά Δευτέρα (δείτε τους χάρτες ανέμων) ευνοώντας κατά πάσα πιθανότητα το πέταγμα του χαρταετού σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ υπάρχει και πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών βροχών κατά τόπους (δείτε στους προγνωστικούς χάρτες ποιες περιοχές αφορά περισσότερο αυτή η πιθανότητα).

Για οτιδήποτε νεότερο για την εξέλιξη του καιρού του τριημέρου φυσικά θα υπάρξουν λεπτομέρειες και από εδώ αλλά και από τα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 21:45 το βράδυ!

Για να μη χάνετε τον… καιρός σας»

Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou
την Κυριακή

Η ΤΑΣΗ του καιρού για το τριήμερο της Κ. Δευτέρας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ!

Φίλες και φίλοι πολλά τα ερωτήματα σας όσον αφορά την εξέλιξη του τριημέρου της καθαράς Δευτέρας: Σύμφωνα λοιπόν και με τα τελευταία- σημερινά προγνωστικά στοιχεία σας παραθέτω μετά από ένα φιλτράρισμα των κυριότερων προγνωστικών μοντέλων, την πιθανή εξέλιξη του καιρού για την Κυριακή (1 Μαρτίου) αλλά και για την Καθαρά Δευτέρα (2 Μαρτίου): (Κάντε κλικ σας παρακαλώ πάνωΔείτε περισσότερα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΠΗΓΗ: ieidiseis.gr