Ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να την πατήσει όπως στο τελευταίο του παιχνίδι στη Λάρισα ίδια εποχή…

0
263

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr με τον τρόπο του το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Λάρισα.

• Το μόνο δεδομένο που έχουμε δει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος είναι ότι οι μεγάλες ομάδες ζορίζονται αφάνταστα σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια από τις μικρότερες!

• Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη απώλειες πέντε βαθμών από Λαμία κι ΟΦΗ! Η ΑΕΚ έχασε τρίποντο από την Ξάνθη μέσα στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός κέρδισε με τα χίλια ζόρια 1-0 τον Αστέρα μέσα στο Καραϊσκάκη. Κι ο ΠΑΟΚ στο γκολ μέσα στην Τούμπα τον αδύναμο (όπως αποδείχθηκε χθες μέσα στο Αγρίνιο με την Ξάνθη) Παναιτωλικό.

• Και μόνο από αυτό το δεδομένο καταλαβαίνει ο καθένας ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα στο σημερινό παιχνίδι του με την ΑΕΛ. Άλλωστε, ήδη την έχει πατήσει Σεπτέμβρη μήνα μέσα στη Λάρισα, με ένα άλλο Πορτογάλο προπονητή στον πάγκο!

• Πρώτη Σεπτέμβρη σήμερα λοιπόν και στις 25 Σεπτέμβρη του 2017, ο Ολυμπιακός με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο είχε πάει στη Λάρισα κι είχε χάσει 0-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, πάλι δηλαδή αρχές του πρωταθλήματος, όπως ακριβώς και τώρα…

• Βεβαίως, έκτοτε ο Ολυμπιακός έχει περάσει νικηφόρα από τη Λάρισα και δη εμφατικά, τόσο πρόπερσι (3-0), όσο και πέρσι (3-0). Με τη διαφορά ότι πρόπερσι το ματς ήταν στο β΄μισό της σεζόν, όταν είχαν ζορίσει τα πράγματα στη βαθμολογία, και πέρσι το παιχνίδι ήταν τελευταία αγωνιστική και αδιάφορο.

• Η ουσία είναι μία: ο Ολυμπιακός το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε το πρωτάθλημα και νίκησε με τεράστια δυσκολία τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Καραϊσκάκη. Πλησίασε πάρα πολύ, σε απόσταση…αναπνοής, την γκέλα από την πρεμιέρα. Αν δεν θέλει να την πατήσει σήμερα, πρέπει να είναι οι παίκτες του πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

• Αν δεν μπει στο παιχνίδι αποφασιστικά και δεν κρατήσει συγκέντρωση ως το τελευταίο λεπτό, πολύ απλά ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα απέναντι σε μία ομάδα που μέσα στη Λάρισα και τον ίδιο τον Ολυμπιακό έχει κερδίσει, κι όχι…παλιά αλλά ακριβώς πριν δύο χρόνια, και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έχει υποχρεώσει σε ισοπαλίες τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι!

• Είναι σκληρό καρύδι η ΑΕΚ κι έχει κι ένα προπονητή, τον Γρηγορίου, που με την Κέρκυρα είχε πάρει 0-0 μέσα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό…

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr