Όλα τα φώτα στο Μόναχο – Δύσκολες αποστολές για Τότεναμ, Σίτι και Ατλέτικο

0
310

Πέντε ομάδες έχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουν την πρόκριση από τους ομίλους του Champions League στους σημερινούς αγώνες…

Η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στο Μόναχο τραβάει όλα τα βλέμματα στη σημερινή δεύτερη ημέρα της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Στον όμιλο των «ερυθρόλευκων», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επίσκεψη της Τότεναμ στο «Μαρακανά» για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στους υπόλοιπους αγώνες ξεχωρίζουν οι «επικίνδυνες» εκτός έδρας δοκιμασίες της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Αταλάντα και της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Λεβερκούζεν.

Στις σημερινές αναμετρήσεις πέντε ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στη φάση των «16» (Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Παρί Σεν Ζερμέν), ενώ οι τρεις από αυτές (Παρί ΣΖ, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι) έχουν τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν και την πρώτη θέση.

1ος Όμιλος
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατασαράι
22:00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπριζ

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται τη Γαλατασαράι θέλοντας να ντουμπλάρει τις νίκες σε βάρος της τούρκικης ομάδας και να εδραιωθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου. Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν υπολογίζει στους Μπέιλ, Χάμες και Νάτσο, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Βινίσιους. Για την «Τσιμ Μπομ» δεν ταξίδεψε στην Ισπανία ο τραυματίας Φαλκάο. Στο Παρίσι η Παρί υποδέχεται την Μπριζ στοχεύοντας στο 4/4 και στην εξασφάλιση από σήμερα της πρώτης θέσης. Δεν θα αγωνιστούν για τους Γάλλους οι Νεϊμάρ, Μενιέ, ενώ για τους Βέλγους τιμωρημένος παραμένει ο αρχηγός Φόρμερ.

Βαθμολογία: Παρί 9, Ρεάλ 4, Μπριζ 2, Γαλατασαράι 1.
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Γαλατασαράι – Μπριζ, Ρεάλ – Παρί

2ος Όμιλος
19:55 Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ

Στην «Allianz Arena» ο Ολυμπιακός δίνει τη μεγάλη «μάχη» κόντρα στην πανίσχυρη Μπάγερν, ενώ στο πάντα θερμό «Μαρακανά» ο Ερυθρός Αστέρας φιλοδοξεί να πάρει απέναντι στην Τότεναμ το αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης. Για τους Λονδρέζους δεν υπολογίζονται οι Λαμέλα, Οριέ, Φερτόνχεν, Γιορίς,

Βαθμολογία: Μπάγερν 9, Τότεναμ 4, Ερυθρός Αστέρας 3, Ολυμπιακός 1.
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Τότεναμ – Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν

3ος Όμιλος
22:00 Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι
22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα στοχεύει στους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση, εκμεταλλευόμενη και το ροτέισον που αναμένεται να κάνει ο Γκουαρδιόλα ενόψει του μεγάλου αγώνα της Κυριακής απέναντι στη Λίβερπουλ. Στην Κροατία, η Ντιναμό με την Σαχτάρ θα «κονταροχτυπηθούν» με φόντο τη δεύτερη θέση, δύο εβδομάδες μετά το μεταξύ τους 2-2 στην Ουκρανία.

Βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 9, Ντιναμό Ζάγκρεμπ 4, Σαχτάρ Ντόνετσκ 4, Αταλάντα 0
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ

4ος Όμιλος
19:5 Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους
22:00 Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Δύσκολη αποστολή στο Λεβερκούζεν για την Ατλέτικο, απέναντι στην Μπάγερ, η οποία ακόμα δεν έχει κερδίσει βαθμό. Εκτός παραμένουν για τους Γερμανούς οι αμυντικοί Μπέντερ και Σινκχράφεν, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει ως συνήθως στους Χιμένες, Σάβιτς και Ζοάο Φέλιξ. Στη Μόσχα η Γιουβέντους κοντράρεται με τη Λοκομοτίβ χωρίς τον ταρυματία Ντε Λιχτ, την ώρα που οι Ρώσοι συνεχίζουν να μην υπολογίζουν στους Φαρφάν και Τζόρτζεβιτς.

Βαθμολογία: Γιουβέντους 7, Ατλέτικο 7, Λοκομοτίβ Μόσχας 3, Λεβερκούζεν 0
Επόμενη αγωνιστική (26/11): Γιουβέντους – Ατλέτικο, Λοκομοτίβ – Λεβερκούζεν

 

 

ΠΗΓΗ: goal.philenews.com