Ολυμπιακός: Θα… χαλάσει την επιστροφή του Μουρίνιο στ’ αστέρια; (infographic & poll)

0
334

Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο χαρτί πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League και θέλει να… σοκάρει τον Μουρίνιο στην επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Μεγάλο ματς στο Λονδίνο.

Η Τότεναμ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ματς που μπορεί να κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Oι Λονδρέζοι με νίκη κλειδώνουν το εισιτήριο για τη φάση των 16, ενώ αν ο Ερυθρός Αστέρας δεν επικρατήσει της Μπάγερν, τους φτάνει και η ισοπαλία.

Οι Πειραιώτες ψάχνουν 2 νίκες στα 2 ματς που απομένουν και φυσικά ήττα των Άγγλων στο τελευταίο παιχνίδι με τους Βαυαρούς.

Η ομάδα του Μαρτίνς προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ ο Μουρίνιο έκανε την πρώτη του νίκη στον πάγκο των πετεινών απέναντι στη Γουέστ Χαμ.

Δέχονται εύκολα γκολ

Οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχθεί 10 γκολ μέχρι στιγμής στη δοργάνωση, ενώ οι Άγγλοι είναι στα 9.

Πότε θα γίνει Over 2,5;

Βέβαια οι Λονδρέζοι σκοράρουν και πολύ, μετρώντας 13 τέρματα σε 4 ματς της διοργάνωσης.

Πολύ δύσκολο θα έχουμε χαμηλό σκορ και είναι πολύ πιθανό να γίνει over 2.5 από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το 59.59. Στο PameStoixima του ΟΠΑΠ το συναντάμε στο 5.50.

Τελευταίο διπλό τη σεζόν 2015-16

Οι Πειραιώτες δυσκολεύονται αρκετά τα τελευταία χρόνια στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους. Έχουν να κάνουν διπλό από τη σεζόν 2015-16, τότε που είχαν επικρατήσει με 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Φέτος μετρούν 2 ήττες σε 2 ματς από Μπάγερν και Ερυθρό Αστέρα.

Τελικό Αποτέλεσμα ή Over/Under 2,5 

Από την άλλη η Τότεναμ έχει μια εύκολη νίκη με τους Σέρβους και μια ήττα από Μπάγερν σε ένα ματς που θέλει να ξεχάσει.

Ο άσσος ή το over 2.5 είναι και τα πιο λογικά σημεία στο 1.10.

Για τον Ολυμπιακό ακολουθεί το ματς της χρονιάς με τον ΠΑΟΚ και αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στο Λονδίνο, από ένα σημείο και μετά.

Ο «killer» και ο ανεβασμένος

Ο Μουρίνιο ασχολήθηκε πολύ με τους Κέιν και Ντέλε Άλι από την πρώτη μέρα που ανέλαβε.

Με τον Άγγλο στράικερ ξέρει πως μπορει να φτάσει ψηλά, ενώ τον Ντέλε θέλησε να τον ξυπνήσει, αφού φέτος η απόδοση του δεν ειναι αυτή που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

O Kέιν κάνει πολύ καλή σεζόν με 7 ματς σε 1 γκολ και αποτελεί το βαρύ πυροβολικό της ομάδα σε μια σεζόν που δεν ξεκίνησε καλά.

Από την άλλη ο Άγγλος μέσος έκανε καλό ματς κόντρα στη Γούεστ Χαμ, δίνοντας μία από τις καλύτερες πάσες που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα.

Πόντοι Αξιολόγησης

Τα πατήματα του είναι πολύ διαφορετικά από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το δίδυμο αυτό θα πρέπει να προσεχθεί πολύ από τους Πειραιώτες, αφού είναι ικανό να κρίνει το ματς.

Κακή παράδοση, πρώτο «αίμα» με Τότεναμ!

Οι Ερυθρόλευκοι δεν τα καταφέρνουν καθόλου καλά απέναντι στις αγγλικές ομάδες, βελτιώνοντας μόλις εσχάτως το ποσοστό τους, χάρη στις «μαζεμένες» νίκες με την Άρσεναλ, την πρόκριση επί της Μπέρνλι και το «έπος» με τη Γιουνάιτεντ.

 

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr