Παίξαμε σαν μια γροθιά!»

0
376

Αρκετά ευχαριστημένος μετά τη νίκη της ομάδας του με 94-74 κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, αλλά και από την προσωπική και ομαδική προσπάθεια έμεινε ο Τζεκούαν Λιούις, που τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ και κέρδισε το παιχνίδι:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, και αισθανθήκαμε ότι θα έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε τον αγώνα, πάντα ενωμένοι».

Για την δική του εμφάνιση:

«Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα πραγματικά καλά, γιατί δεν ταλαιπωρήθηκα και από το πόδι μου. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και απέδωσα όπως έπρεπε».

Για την μεγάλη δουλειά από τα γκαρντ του ΠΑΟΚ:

«Έτσι ήταν η ροή του αγώνα, δηλαδή να πάρουμε την μπάλα στα χέρια μας εγώ και ο Τσόχλας. Νομίζω πως τα καταφέραμε καλά, και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Τι του είπε ο Χαραλαμπίδης:

«Αυτό που μου είπε ο προπονητής είναι να πάρω προσπάθειες και να ανοίξω δρόμους προς τους συμπαίκτες μου, και να τους βοηθήσω με αυτόν τον τρόπο».

Αν το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σαν γροθιά έπαιξε ρόλο:

«Φυσικά, και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ευχαριστούμε πολύ και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, δίνοντάς μας ενέργεια και πάθος ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Αν μπορεί να αντέξει η ομάδα με τέτοιο ρυθμό και δύο παιχνίδια μέσα στη βδομάδα:

«Δεν νομίζω ότι αυτό είναι πρόβλημα, θεωρώ ότι η ομάδα έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση, προετοιμαζόμαστε καλά πριν από τα παιχνίδια ώστε να δίνουμε το 100% μας μέσα σε αυτά».

 

 

ΠΗΓΗ: inpaok.com