Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολλή δουλειά, σήμερα φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων»

0
300

Στο γεγονός πως η ομάδα του έχει πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσει στο επίπεδο του Παναθηναϊκού στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε 89-68 από τον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό Ηλία Παπαθεοδώρου να στέκεται στη μεγάλη διαφορά ποιότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες σε αυτό το χρονικό σημείο.

Παράλληλα, ανέφερε ότι οι παίκτες του έχουν πολλή δουλειά ακόμα και πρέπει να βελτιωθούν στο δημιουργικό κομμάτι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:
– Για το παιχνίδι: «Να συγχαρούμε τον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς θέλαμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Ελέγξαμε στην αρχή τις επιθέσεις και τις άμυνές μας, αλλά στο τέλος του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός άνοιξε το ρυθμό και μας δημιούργησε τη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο το σκεπτικό μας ήταν το ίδιο, μειώσαμε στους 7-8 πόντους, αλλά μετά είχαμε συνεχόμενα άστοχα σουτ και στο τέλος ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και άνετα. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε ακόμα. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και νομίζω ότι σήμερα φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων σε αυτό το σημείο».

– Για τη διαφορά στις ασίστ: «Για τον Καλάθη θα πω ότι κάνει 10 ασίστ σε κάθε παιχνίδι σχεδόν. Εμείς είχαμε άστοχα σουτ και λέι-απ, αν και ήταν ελεύθερα. Η δημιουργία μας έμεινε χαμηλά. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια. Αν δημιουργήσεις και μπει το καλάθι είναι ασίστ, αν δημιουργήσεις και αστοχήσεις, τότε δεν μετράει ασίστ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σωστή η δημιουργία. Σίγουρα δεν είμαστε στο σημείο που θέλουμε σε αυτό το κομμάτι».

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr