Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Δεν μπορείτε να χειριστείτε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, θα διαχειριστείτε τον Ερντογαν;»

0
544

Έντονο ποδοσφαιρικό χρώμα έχει αποκτήσει η συζήτηση στη Βουλή για την επικαιροποίηση της αμυντικής συμφωνίας των ΗΠΑ με την Ελλάδα.

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στις τελευταίες εξελίξεις. Ο πρώην πρωθυπουργός σημείωσε σχετικά: «Καθημερινά αποδεικνύεται την αδυναμία σας και την επιτελική σας ανικανότητα να διαχειριστείτε τα προβλήματα. Αντί να λύνετε προβλήματα γενάτε ακόμη περισσότερα, ξέρετε ο λαός μας παρακολουθώντας τις τραγελαφικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών, ξέρετε τι λέει; Εδώ εσείς δεν μπορείτε να χωρίσετε δύο γαϊοδάρων άχυρα, δεν είστε σε θέση να χειριστείτε προς το συμφέρον της κοινωνικής ομαλότητας και της δικαιοσύνης, κάποιους ισχυρούς του χρήματος και των μέσων ενημέρωσης. 

Εδώ εσείς τα κάνατε μπάχαλο σε μια αντιπαράθεση ποδοσφαιρικού Τύπου και οδηγείται σε αχρείαστους διχασμούς σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα, θα διαχειριστείτε μια κρίση ω μη γένοιτο στα εθνικά μας ζητήματα. Θα διαχειριστείτε εσείς που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τους ποδοσφαιρικούς παράγοντες, τον κύριο Ερντογαν;»

 

 

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr