Βραζιλία: Από τις ειρωνείες στην καταστροφή

0
285

Η βαριά ήττα από την Τσεχία έχει φέρει την Βραζιλία σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρόκριση στην οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Γι αυτό, έχει αλλάξει άρδην το ύφος των κειμένων στις αθλητικές ιστοσελίδες της χώρας.

Όταν η Βραζιλία κέρδισε την Ελλάδα για τη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη “χώρα του καφέ” πανηγύρισαν, με την σκέψη ότι έκαναν ένα σπουδαίο βήμα για την παρουσία στην οκτάδα. Το αήττητο σερί όμως, ολοκληρώθηκε άδοξα με το “καλημέρα” των “16” της διοργάνωσης, αφού η Τσεχία έκανε τρομερή εμφάνιση και κέρδισε την ομάδα του Άτσο Πέτροβιτς.

Τέσσερις μέρες μετά τα διθυραμβικά δημοσιεύματα, που είχαν μικρή δόση ειρωνείας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, σειρά πήραν αυτά που εκφράζουν προβληματισμό για τη συνέχεια της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από το “Αντετο…ποιος” φτάσαμε στο “Καταστροφή” της Globoesporte, η οποία στέκεται στην καθίζηση που υπέστη η “σελεσάο” με αποτέλεσμα να καλείται πλέον να κερδίσει την Team USA σε δύο ημέρες. Ειδάλλως, σε περίπτωση ήττας, θα πρέπει να εξετάσει τις διαφορές, για να μάθει αν θα είναι στους “8” του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΠΗΓΗ: sport24.gr