Αντετοκούνμπο: Τα 5 ιστορικά τρίποντα κόντρα στους Λέικερς! (vid)

0
510

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκορπάει τρόμο, αφού κόντρα στους Λέικερς έκανε ρεκόρ στα τρίποντα, με 5 εύστοχα σε 8 προσπάθειες.

Ο Έλληνας σταρ μια αδυναμία είχε και αυτή φαίνεται πως… σταματάει να την έχει. Έχει γίνει τεράστια κουβέντα για το τι θα γινόταν αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε και από το τρίποντο και πιθανότατα βλέπουμε την απάντηση να γίνεται πράξη μπροστά στα μάτια μας.

Ο ηγέτης του Μιλγουόκι φέτος κάνει την καλύτερη του σεζόν στο τρίποντο, σουτάρει παραπάνω, σουτάρει με συνέπεια και παραδέχεται στις συνεντεύξεις του ότι αυτό θέλει η ομάδα του να κάνει και θα συνεχίσει να το κάνει. Ο Αντετοκούνμπο κόντρα στους Λέικερς, σε μια πρόβα από… τελικούς ήταν εκπληκτικός και έκανε ρεκόρ καριέρας στα σουτ τριών πόντων.

Είχε 5 στα 8, που αποτελούν τα περισσότερα που έχει σκοράρει και κάνει ξεκάθαρο σε όλους ότι πλέον αν επιλέξουν να του αφήσουν το σουτ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το πληρώσουν. Βέβαια αν επιλέξουν να πάνε κοντά του θα τους περάσει και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον τρομερά δύσκολη αποστολή να σταματήσει κάποιος τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Απολαύστε τον:

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image

 

 

 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr