Απίστευτο: Φάρσα μαθητή προκάλεσε πανικό στις αρχές – Έστειλε φάκελο με σκόνη σε σχολείο

0
280

Έπειτα από την έρευνα, ο πυροτεχνουργός της Πυροσβεστικής διαπίστωσε πως ο ύποπτος φάκελος δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στο γυμνάσιο Λάρυμνας, στη Φθιώτιδα, όταν ύποπτος φάκελος που περιείχε σκόνη εστάλη στο γραφείο του σχολείου.

Αρχικά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Star Κεντρικής Ελλάδας, για την ύπαρξη του ύποπτου φακέλου ενημερώθηκε η αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ. Λοκρών με πυροτεχνουργό από την Λαμία έσπευσαν στο γυμνάσιο.

Έπειτα από την έρευνα, ο πυροτεχνουργός της Πυροσβεστικής διαπίστωσε πως ο ύποπτος φάκελος δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό και στην συνέχεια ανέλαβε δράση η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πυροσβέστες του Π.Κ. Αταλάντης και η 7η ΕΜΑΚ έφτασαν στο σχολείο με επικεφαλής τον διοικητή της ΕΜΑΚ Σίμο Αποστόλου, συνεπικουρούμενο από τον υποδιοικητή της υπηρεσίας Χρήστο Πλουμάκη. Η ομάδα Χημικών, Βιολογικών, Ραδιολογικών Παραφόντων (Χ.Β.Ρ.Π.) της 7ης ΕΜΑΚ ακολουθώντας το πρωτόκολλο και την διαδικασία που προβλέπεται παρέλαβε τον ύποπτο φάκελο και τον παρέδωσε στην αστυνομία.

Το επεισόδιο αποδείχτηκε από φάρσα μαθητή του γυμνασίου

Το περιστατικού που έλαβε χώρα στη 1.30 το μεσημέρι και αναστάτωσε το σχολείο και τις αρχές της πόλης στη Φθιώτισα. Ωστόσο όπως αποδείχθηκε αργότερα επρόκειτο για φάρσα μαθητή που έστειλε τον φάκελο στη διευθύντρια του σχολείου. Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο την πληροφορία, έδωσε στους αστυνομικούς ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

 

 

ΠΗΓΗ: agrinionews.gr