Αποτελέσματα 5ης Αγωνιστικής 34ου Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Water Polo Ανδρών 2019-2020

0
359
Στο ρελαντί το «5 στα 5» ο Ολυμπιακός, 20-5 τον ΠΑΟΚ και βλέπει Γιαντράν Χ.Ν.
Σε ρυθμούς ρελαντί έφτασε και στην πέμπτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών ο Ολυμπιακός το μεσημέρι του Σαββάτου (26/10).
Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα του ΠΑΟΚ με 20-5, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ», στο ματς που άνοιξε την 5η αγωνιστική και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην εντός έδρας αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιαντράν Χέρτζεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο (29/10).
Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου κυριάρχησε κατά κράτος, πήρε από το ξεκίνημα μεγάλη διαφορά, έφτασε στο 8-1 στο πρώτο οκτάλπετο και στο 11-2 στο ημίχρονο και αύξησε τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής και οι νεότεροι, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν αυτή τη φορά ο Άλεξ Γούνας (Φωτο) με 6 γκολ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 20-5
Οκτάλεπτα: 8-1, 3-1, 4-3, 5-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 4, Γιόκοβιτς 2, Δερβίσης 2, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας 6, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ιπ., Χαλυβόπουλος Αρ.
ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσινικλής Ν., Σγουρίδης 1, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής 1, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 1, Βοζίκης, Μανθογιάννης, Παπαδόπουλος Δαν.
Διαιτητές: Κατσώνης, Βασιλείου Κ.
Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος
Σημαντική η δεύτερη νίκη του ΑΝΟ Γλυφάδας, 7-5 τον Εθνικό
Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερις αγωνιστικές και συγκεκριμένα μετά από αυτήν της πρεμιέρας και μάλιστα παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο, το δεύτερο στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.
Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επιβλήθηκε με 7-5 επί του Εθνικού Πειραιά στο παραδοσιακό ντέρμπι, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο κολυμβητήριο του ΑΝΟΓ «Αντ. Δημητρόπουλος».
Μετά από ένα στείρο πρώτο οκτάλεπτο, ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με 3-0 στο δεύτερο και ο Εθνικός μείωσε σε 3-1 στο τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός ξαναμπήκε στο παιχνίδι, καθώς ισοφάρισε σε 3-3, αλλά η ομάδα της Γλυφάδας πήρε εκ νέου το προβάδισμα (4-3) με τον Τρας Τζ. Εν συνεχεία το συγκρότημα του Φάνη Κουντουδιού έκανε το 4-4 με τον Τεσάνοβιτς, αλλά οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπραΐμη (5-4). Στη τελευταία περίοδο ο Εθνικός έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Λιαπάκη (5-5) αλλά τα γκολ των Χατζηγούλα και Μπραΐμη έγειραν την πλάστικα υπέρ του ΑΝΟΓ.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 7-5
Οκτάλεπτα: 0-0, 3-1, 2-3, 2-1.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 1, Μαυρωτάς Λ., Τρας Κ., Περόπουλος 1, Μπραΐμης 2, Τρας Τζ. 1, Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Μανιουδάκης, Αλβέρτης, Κουβουβάνης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλούκας, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 1, Τοράκης, Παπαδόγκωνας,  Χονδροκούκης 1, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 2, Καραβιώτης, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπελέσης.
Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Κραβαρίτης
Αλυτάρχης: Δημήτρης Πολίτης

 

 

ΠΗΓΗ: axon-swim.gr