Δεν σεβάστηκε τον Θρύλο, το άθλημα και το παρελθόν του!

0
772

Πως αλλάζουν οι καιροί! Πως αλλάζουν κάποιες καταστάσεις και κάποιες συμπεριφορές από τη… μια στιγμή στην άλλη. Το απέδειξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, φέρεται να έδωσε εντολές στους παίκτες του να παίξουν πάρα πολύ σκληρά, στα όρια του αντιαθλητικού. Γεγονός που προκάλεσε ένταση και σύρραξη μέσα στην πισίνα.

Μάλιστα, ο Έλληνας κόουτς φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά στους παίκτες του «από το λαιμό και μπουνιά», όσον αφορά στην άμυνα που ήθελε να παίξουν! Πραγματικά, τρομερά πράγματα…

Από εκεί και πέρα, όταν ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Θοδωρής Βλάχος, κατευθύνθηκε προς το κέντρο, μαζί με τους συνεργάτες του, για να κατευνάσει τα πνεύματα μετά από κάποια ένταση, ο Χατζηθεοδώρου τον έβρισε, με απρεπέστατους χαρακτηρισμούς!

Τέτοιο… ήθος έδειξε και δίδαξε. Και όλα αυτά, από έναν άνθρωπο που στο παρελθόν έχει φορέσει το σκουφάκι του Θρύλου! Έχει πανηγυρίσει τίτλους με τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο!

Ωστόσο, δεν σεβάστηκε ούτε το παρελθόν του, ούτε το άθλημα, ούτε το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει 9 παίκτες στην Εθνική ομάδα, που θα αγωνιστούν στο Προολυμπιακό. Όχι απλά δεν τους σεβάστηκε, με τις προαναφερθείσες οδηγίες που έδωσε στους πολίστες του ΠΑΟΚ, μπορούσε να δημιουργήσει και προβλήματα τραυματισμών!

Απλά ντροπή…

 

 

ΠΗΓΗ: redking.gr