ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΔΡΕΣ!

0
344

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, η Εθνική μας ομάδα των Νέων ανδρών, πήρε την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, συντρίβοντας την Κροατία με 15-6.

Η ομάδα του Τεό Λοράντου ήταν ανώτερη των Κροατών σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πλέον έχει μπροστά της έναν τελικό για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, κόντρα στην Σερβία (επικρατησε στον άλλο ημιτελικό της Ιταλίας με 9-7).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πολύ καλά στον αγώνα, πήρε το προβάδισμα νωρίς και στο ημίχρονο προηγήθηκε 8-5. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι Έλληνες διεθνείς ήταν καταιγιστικοί, «τελειώνοντας» στην ουσία το παιχνίδι, με επιμέρους σκορ 5-0, ενώ επιβλήθηκαν και στην τελευταία περίοδο, φτάνοντας στο τελικό 15-6.

Θα είναι η πέμπτη συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό Παγκοσμίου πρωταθλήματος της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας (U20) και διεκδικεί σε αυτήν το τρίτο χρυσό της (είχε κατακτήσει το χρυσό το 2001 στην Κωνσταντινούπολη και το 2017 στο Βελιγράδι).

Ελλάδα –Κροατία 15-6 (4-2, 4-3, 5-0, 2-1)

Ελλάδα (Τεό Λοράντος – Νίκος Καραμάνης): Δαλμάρας, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου 4, Κάκαρης, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος Αρ., Γωνιωτάκης 1, Μητράκης

Κροατία (Γιόσκο Κρέκοβιτς): Γιουρλίνα, Μαλένιτσα, Κρέκοβιτς, Βρντολιακ 2, Μπάγιτς 1, Κρίζιτς, Σόλιε, Χέρτσεγκ, Πενάβα 2, Μπιλιάκα, Ζουβελα 1, Πάπαριτς, Σουνάρα

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την αναμέτρηση.

 

 

 

ΠΗΓΗ: pisina.net