Αστέρας: Νίκησε μετά από ένα δίμηνο

0
390
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÅÎÁÑ×ÏÓ / EUROKINISSI)

Η τελευταία φορά που οι Αρκάδες έφυγαν με το «τρίποντο» από τον αγωνιστικό χώρο ήταν στην επέτειο του «ΟΧΙ».

Δύο μήνες… Τόσο χρειάστηκε να περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης για να πανηγυρίσει μία νίκη στη Superleague… Το ημερολόγιο έδειχνε 28 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου του «ΟΧΙ», η αρκαδική ομάδα επιβλήθηκε 4-1 της Λαμίας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Έκτοτε, μεσολάβησαν εφτά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, με τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, με παθητικό τερμάτων 12-4. Διόλου κολακευτικός απολογισμός για ένα σύνολο που τα προηγούμενα χρόνια τερμάτιζε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά:

Παναιτωλικός-Αστέρας 1-1

Άρης-Αστέρας 2-1

Αστέρας-Βόλος 0-0

Παναθηναϊκός – Αστέρας 1-0

Αστέρας-Λάρισα 1-1

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-5

ΑΕΚ-Αστέρας 2-1

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ο Αστέρας επέτρεψε στις νίκες, επικρατώντας 5-0 της Ξάνθης. Σχεδόν μετά από δύο μήνες, παρά μία εβδομάδα… Προφανώς, οι Αρκάδες εκμεταλλεύτηκαν και την κακή κατάσταση των «ακριτών», όμως το σημαντικό για αυτούς είναι ότι πανηγύρισαν τη νίκη.

Ενδεικτικό της φετινής πορείας του Αστέρα είναι ότι στις προαναφερόμενες νίκες με Λαμία και Ξάνθη, σκόραρε 9 γκολ. Αντίστοιχα, έχει πετύχει μόλις 12 γκολ στις υπόλοιπες 14 αγωνιστικές…

Το ζητούμενο για τον Αστέρα είναι να αποφύγει τη θέση που θα οδηγήσει στο μπαράζ παραμονής στη Superleague. Ο Παναιτωλικός δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία και η μάχη γίνεται για το δεύτερο «εισιτήριο». Αυτός είναι ο στόχος των Αρκάδων το 2020 ώστε να μπουν στα Play Outs με βαθμολογική άνεση.

 

 

ΠΗΓΗ: to10.gr