ATP Cup: Ήττα στο διπλό για Τσιτσιπά και Περβολαράκη

0
330

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από Τσιτσιπά και Περβολαράκη, ζευγάρωσε τις ήττες της στο παρθενικό τουρνουά τένις ATP Cup.

Η ελληνική ομάδα τένις, αποτελούμενη από Τσιτσιπά και Περβολαράκη, ζευγάρωσε τις ήττες της στο παρθενικό τουρνουά τένις ATP Cup, το οποίο διεξάγεται σε τρεις πόλεις της Αυστραλίας.

Η γαλανόλευκη αντιμετώπισε σήμερα (5/1) τη Γερμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, οι αναμετρήσεις του οποίου διεξάγονται στο Μπρισμπέιν και γνώρισε την ήττα με 2-1 στα τρία παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ελληνική ομάδα είναι ουραγός στο γκρουπ με δύο ήττες (κόντρα σε Καναδά και Γερμανία), με αποτέλεσμα να τεθεί ουσιαστικά εκτός οκτάδας.

Στο διπλό, που έκρινε τη νικήτρια ομάδα, οι Κέβιν Κράβιετς και Αντρέας Μις πανηγύρισαν τελευταίοι, επικρατώντας των Τσιτσιπά και Περβολαράκη με 3-6, 6-3, 17-15, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς.

Η Ελλάδα δυστυχώς δεν έχει πια μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης, καθώς και ο στόχος της 2ης θέσης έχει χαθεί. Η Αυστραλία είναι η πρωτοπόρος του ομίλου με 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και ακολουθούν Καναδάς και Γερμανία (1-1), που θα αναμετρηθούν στην 3η αγωνιστική για τη 2η θέση.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στο 3ο και τελευταίο tie για εκείνη στο τουρνουά, τη γηπεδούχο και πρωτοπόρο του ομίλου, Αυστραλία, την Τρίτη στις 09:30 το πρωί.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sport24.gr