Ατρόμητος με εκτελεστή Μανούσο, 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης

0
347

Ο επιθετικός των Περιστεριωτών πέτυχε και τα δύο γκολ της νίκης και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της Super League

Όπου Γιώργος και μάλαμα! Ο Γιώργος Μανούσος πέτυχε δύο γκολ στο 76′ και στο 89′ με πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR και οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης! Ο επιθετικός του Ατρομήτου έφτασε τα εννιά γκολ και ανέβηκε στην πρώτη θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League 1 μαζί με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Το παιχνίδι δεν είχε ενδιαφέρον στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία διπλή ευκαιρία που έχασε ο Αστέρας Τρίπολης για να ανοίξει το σκορ με τον Σίτο και τον Λουίς Φερνάντεθ. Το ματς έμεινε στο 0-0 μέχρι το 76′ (ένα λεπτό νωρίτερα ο Λουίς Φερνάντεθ νικήθηκε ξανά από τον Μέγιερι), όταν και ο Μανούσος μετά από εξαιρετική συνεργασία άνοιξε το σκορ. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και στο 78′ ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μπαράλες από σέντρα του Σίτο.

Ωστόσο στο 87′ κι ενώ το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και για τις δύο ομάδες, ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι για κράτημα στον Βέλλιο και ο Μανούσος σημάδεψε σωστά από την άσπρη βούλα και έδιωξε το άγχος, που ήταν φανερό που υπήρχε στους γηπεδούχους.

Με τους τρεις βαθμούς ο Ατρόμητος πάτησε προσωρινά για πρώτη φορά στην εξάδα και βλέπει αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς αναμένεται να ενισχυθεί και στη μεταγραφική περίοδο, ενώ ο Αστέρας παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά σε θέση ασφαλείας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέγιερι, Γκάλο, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μάντσον, Ανδρούτσος (68′ Βέλλιος), Ουγκράι (58′ Νταβιώτης), Ενσικουλού (68′ Ουμπίδες), Μανούσος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άνχελ, Σουάρες, Ματρικάρντι, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια (12′ Μαρκ Φερνάντεθ, 79′ Τασουλής), Σίτο, Μπαράλες (83′ Ιγκλέσιας)

 

 

 

ΠΗΓΗ: ethnos.gr