Ατρόμητος: Νοκ άουτ ο Βέλλιος, τιμωρημένος ο Μπαένα

0
525

Χωρίς τους Βέλλιο και Μπαένα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος αύριο το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1. Ο Ελληνας επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ισπανός […]

Χωρίς τους Βέλλιο και Μπαένα θα παραταχθεί ο Ατρόμητος αύριο το απόγευμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο Ελληνας επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής, όπως επίσης και ο Ισπανός μέσος, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να προσαρμόσει τα πλάνα του χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιχνίδια του Ατρομήτου.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Νταβιώτης, Καχίλα, Ρισβάνης, Νάτσος, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Γαρουφαλιάς, Μανούσος, Μανδάς και Στρούγγης.

 

 

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr