Ένταση για τη… μη «συγγνώμη» του Αντετοκούνμπο στον Μπαρνς (vid)

0
319

Ένα σκληρό φάουλ του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Χάρισον Μπαρνς σε προσπάθεια για κάρφωμα είχε και συνέχεια μετά από το τέλος της νίκης των ΗΠΑ επί της Ελλάδας (69-53) στη Σενζέν στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Χάρισον Μπαρνς μόλις είχε κλέψει τη μπάλα από τη λάθος πάσα του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Θανάση Αντετοκούνμπο κι ετοιμαζόταν να καρφώσει για το 68-53 στο 39′, ο τελευταίος έσπευσε να διορθώσει το λάθος του συμπαίκτη του, αλλά αντί για τη μπάλα βρήκε τον αντίπαλο στο κεφάλι, πριν χάσει και την ισορροπία του και προσγειωθεί αρκετά μακριά εκτός παρκέ.

Δύο λεπτά μετά κι ενώ το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί, οι μεν κι οι δε, ανάμεσά τους κι ο αδερφός του Θανάση, Γιάννης, συζητούν ακόμα τη συγκεκριμένη φάση και σε πιο έντονο ύφος.

«Ήταν σκληρό φάουλ, πέρα για πέρα, αλλά προχωράμε κι επικεντρωνόμαστε στη Βραζιλία και μόνο» είπε στο Eurohoops ο Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη μετέπειτα… συζήτηση, η οποία διεκόπη με την παρέμβαση προπονητών και διαιτητών.

«Είπα κάτι στον Γιάννη, είπε κι αυτός κάτι σε εμένα. Αλλά προχωράμε. Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε» πρόσθεσε.

«Φταίει πως δε ζήτησε ‘συγγνώμη’. Ήταν σκληρό φάουλ, ήταν λάθος κίνηση», σχολίασε ο Μάρκους Σμαρτ.

Όσο για τον ίδιο τον Χάρισον Μπαρνς; «Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει. Πιθανότατα ήταν δείγμα εκνευρισμού. Η ‘συγγνώμη’ δε μπορεί να τα διορθώσει όλα. Αν δε σηκωθώ από κάτω, η ‘συγγνώμη’ δε θα μας βοηθήσει στο επόμενο παιχνίδι. Ευτυχώς όλα καλά».

 

ΠΗΓΗ: goal.philenews.com