Επέστρεψε ο ΠΑΟΚ από την Ουγγαρία, κρίνεται την Παρασκευή του Σχίζα

0
273

Μετά από την ήττα από την Φάλκο Σομπατέλι, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και έχει στη διάθεση του μόλις δύο ημέρες για να προετοιμαστεί για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου. Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Σχίζα.

Επέστρεψε στη… βάση του ο ΠΑΟΚ σήμερα το μεσημέρι στις 15:30, μετά από το ταξίδι στην Ουγγαρία για την αναμέτρηση με τη Φάλκο Σομπατέλι, το οποίο όμως δεν συνοδεύτηκε και από μια νίκη.

Οι παίκτες του Κώστα Φλεβαράκη, έχουν στη διάθεση τους δύο προπονήσεις και συγκεκριμένα μια αύριο και μια την Παρασκευή το πρωί, πριν μπουν και πάλι στο αεροπλάνο για να αναχωρήσουν για τη Ρόδο όπου θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο (26/10, 15:45) τον Κολοσσό για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Επιπλέον, την Παρασκευή θα κριθεί και η συμμετοχή του Σταύρου Σχίζα για την αναμέτρηση του Σαββάτου, καθώς ο Έλληνας γκαρντ έχει υποστεί κάκωση στο γόνατο. Το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου έκανε λόγο για 7-10 ημέρες απουσίας του από την αγωνιστική δράση και ως εκ τούτου η παρουσία του στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη, με μόλις έξι μέρες να έχουν περάσει από τον τραυματισμό του.

ΠΗΓΗ: sdna.gr