Επέστρεψε στην κορυφή ο Ολυμπιακός, 2-0 τον Ατρόμητο

0
396

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Super League και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Το σκορ άνοιξε στο 60’ ο Ποντένσε, ενώ στο 62’ ο Σουντανί διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν από το 67’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αβραάμ Παπαδόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παιχνίδι θέλοντας να επιβάλουν το ρυθμό τους και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 17′ αλλά ο Μασούρας αστόχησε. Στο 36′ οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου, αλλά το σουτ του Παπαδόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Μέγερι.

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε. Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτα κυρίαρχος και συνέχισε να κυνηγά το γκολ. Στο 60′ ο Ποντένσε έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Μετά από σουτ του Πορτογάλου κι ενώ η μπάλα κόντραρε στον Γούτα κατέληξε στα δίχτυα του Ατρόμητου κάνοντας το 1-0. Οι Πειραιώτες δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη με σκόρερ τον Σουντανί.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 67′ όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα στον Νταβιώτη, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0 (Novasports 2)

Γκολ: 60′ Ποντένσε, 62′ Σουντανί

Κίτρινες κάρτες: Μπουχαλάκης, Παπαδόπουλος – Γαρουφαλιάς, Νάτσος, Κατράνης, Χαρίσης

Κόκκινες κάρτες: 67′ Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Σα, Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Σουντανί (81′ Γκερέρο), Μασούρας (56′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί (70′ Μεριά).

Ατρόμητος: Μέγερι, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Νταβιώτης (70′ Νάτσος), Γιακουμάκης, Μανούσος (82′ Ρόσα), Ταλόχα (76′ Ενσικουλού).

 

 

 

ΠΗΓΗ: zougla.gr