Fedal United την 3η μέρα του Laver Cup!

0
286

Ο Roger Federer θα αγωνιστεί μαζί με τον Rafael Nadal στο διπλό της 3ης ημέρας του Laver Cup, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Επίσης, αμφότεροι Federer και Nadal θα αγωνιστούν στα μονά. Το πρόγραμμα της 3ης ημέρας.

Την Κυριακή έρχεται η κορύφωση του Laver Cup με τους αγώνες που θα κρίνουν την πρωταθλήτρια ομάδα και την απονομή του τίτλου.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες δυο ημέρες, η 3η μέρα θα ξεκινήσει με το διπλό, όπου οι Federer και Nadal θα επανενωθούν μετά από 2 χρόνια, για να αντιμετωπίσουν τους John Isner και Jack Sock. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 14:00 ώρα Ελλάδας.

Θα ακολουθήσει ο πρώτος αγώνας μονού για την Κυριακή, στον οποίο θα αγωνιστεί ξανά ο Nadal, με αντίπαλο τον Νικ Κύργιο, σε έναν πολύ σπουδαίο αγώνα.

Στις 20:00 το βράδυ, ο Federer θα πάρει τη σκυτάλη για την Ευρώπη και θα αντιμετωπίσει τον John Isner, ενώ στον αγώνα που θα ολοκληρώσει το τουρνουά, ο Alexander Zverev θα αναμετρηθεί με τον Milos Raonic.

Θυμίζουμε πως η Ευρώπη προηγείται του Κόσμου με 7-5 και η νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους. Η κάθε νίκη την Κυριακή θα δίνει 3 πόντους.

Laver Cup – Το πρόγραμμα της Κυριακής:

14:00 Federer/Nadal v. Isner/Sock Eurosport 1HD
15:30 Rafael Nadal v. Nick Kyrgios Eurosport 1HD
20:00 Roger Federer v. John Isner Eurosport 1HD
21:30 Alexander Zverev v. Milos Raonic Eurosport 1HD

 

ΠΗΓΗ: tennisnews.gr