Η πρώτη ματιά μας σε ένα πραγματικό Xiaomi Mi Mix Alpha (Βίντεο!)

0
298

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχαμε ήδη δει κάποια ειλικρινά εκπληκτικά renders του κινητού τηλεφώνου Mi Mix Alpha της Xiaomi που παρουσιάστηκε νωρίτερα σήμερα στην Κίνα, αλλά περιμένετε μέχρι να δείτε πως φαίνεται η πραγματική έκδοση.

Στο βίντεο, που αρχικά ανέβηκε στο Weibo από τον χρήστη Hardware School, μπορούμε να δούμε ένα Mi Mix Alpha πίσω από το προστατευτικό γυαλί σε όλη του τη δόξα. Και πραγματικά στο βίντεο φαίνεται υπέροχο!

Δείτε το εδώ

Εκτός από την προβολή μιας οθόνης που ξεκινάει από μπροστά και συνεχίζει να συνεχίζει, εμφανίζει επίσης τα ευαίσθητα στο περιβάλλον, κλειδιά που βασίζονται σε λογισμικό από την μία πλευρά του τηλεφώνου, καθώς και παλλόμενα φώτα και εικονίδια που εμφανίζονται επίσης κατά μήκος της καμπύλης οθόνης για ειδοποιήσεις.

Το βίντεο μας δίνει επίσης μια σύντομη ματιά στην κατακόρυφη μπάρα κάμερας που αγκαλιάζει έναν επιβλητικό κύριο αισθητήρα 108MP, μια φωτογραφική μηχανή 20MP ultra-wide και έναν τηλεφακό 12MP. Το demo που εκτελείται στο τηλέφωνο αναφέρει επίσης το Charge Turbo, το οποίο μπορεί να είναι το ίδιο με την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης 40 W ενσύρματη / 27 W wireless charging που έχει επιβεβαιωθεί για το Mi 9 Pro.

 

ΠΗΓΗ: techfreaks.gr