Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη έκανε αίτηση για το επόμενο MasterChef

0
368

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο επόμενο MasterChef έχουν ανοίξει και ανάμεσα σε αυτούς που δήλωσαν συμμετοχή είναι και η Σπυριδούλα.

Να πρόκειται για κίνηση τρολ; Να το εννοεί όντως η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και να ετοιμάζεται να εκπλήξει τους πάντες; Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με σιγουριά. Το σίγουρο είναι ότι η παίκτρια που απασχόλησε περισσότερο απ΄όλους στον προηγούμενο κύκλο, έκανε αίτηση συμμετοχής και την ανάρτησε μάλιστα σε story.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη βγήκε δεύτερη στον δεύτερο κύκλο, αλλά είχε δηλώσει πως για τον εαυτό της είναι νικήτρια, απλά χωρίς τα λεφτά. Φαίνεται όμως πως της έχει μείνει σαν ήττα μέσα της και θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα κερδίσει το ριάλιτι, αφού τόσο στα δύο του Mega όσο και στα δύο του Star οι νικητές ήταν άντρες.

Έτσι, μπορούμε να δούμε στα stories της την αίτηση συμμετοχής που έγινε αποδεκτή. Μαζί με αυτό, η Σπυριδούλα έχει κάνει restory από άλλους σεφ που έκαναν αίτηση συμμετοχής, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι είναι απλώς ένα inside joke κι όχι μια αλήθεια, ότι δηλαδή θα πάει να διαγωνιστεί ξανά.

 

ΠΗΓΗ: peoplegreece.com