Καλπάζοντας πέρασε η Λάρισα απ’ το ΟΑΚΑ

0
387

Η ΑΕΛ πήρε τη νίκη με 2-1 από τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 με τον ελάχιστο κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες να αποδοκιμάζει τους γηπεδούχους.

Η Λάρισα προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά το ξεκίνημα του παιχνιδιού, κατάφερε να κάνει το 2-0 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ενώ ο Παναθηναϊκός παρά το ότι επιτέθηκε κατα μέτωπο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού γνώρισε την ήττα με 2-1 μέσα στο γήπεδο του.

Η ομάδα του Κάμπου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ περίπου μισό λεπτό μετά την έναρξη του παιχνιδιού. Ο Ουαρντά έβγαλε την πάσα στον Μιλοσάβλιεβιτς και ο τελευταίος με στοπ και σουτ πάνω στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους φιλεξενούμενους.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράση, είχε την κατοχή της μπάλας αλλά παρέμεινε φλύαρος όσον αφορά την εκτέλεση. Οι Πράσινοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 35’ αλλά ο διαιτητής Σιδηρόπουλος πηγαίνοντας στο VAR είδε φάουλ του Δώνη στον Κρίστινσον ακυρώνοντας το γκολ.
Το 1-0 υπέρ της Λάρισας συντηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό να έχει την πρωτβουλία αλλά να μην απειλεί ουσιαστικά την εστία του Κρίστινσον.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γιώργου Δώνη βγήκαν ορεξάτοι με στόχο την ισοφάριση αλλά στο 57’ οι παίκτες της Λάρισας σόκαραν εκ νέου τον λιγοστό κόσμο που βρισκόταν στο ΟΑΚΑ. Ο Ουαρντά μετά το ρόλο δημιουργού που είχε αναλάβει στο πρώτο γκολ, με σπουδαία ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας με τη πλάτη στον τοίχο τους γηπεδούχους.

Οι Πράσινοι έδειξαν αντανακλαστικά πάραυτα και στο 62’ το ωραίο σουτ του Ζαχίντ στη κίνηση εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού και την άοκνη επίθεση τους δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι με τη Λάρισα να παίρνει μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ και να βυθίζει ακόμα περισσότερο το Τριφύλλι στη βαθμολογία.

Κίτρινες Κάρτες: 42’ Μπράλιτς, 49’ Ζαχίντ, 65’ Ουαρντά, 65’ Σένκεφελντ, 85’ Σετσέροβιτς, 90+7’ Στάνκοβιτς

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Σένκεφελντ (79’ Κολοβός), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης (60’ Μπεκ), Μπουζούκης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής (56’ Μακέντα).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος, Κάτσε (46’ Φατιόν), Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Στάνκοβιτς, Ντάουντα (67’ Χαλκιαδάκης), Ουάρντα (86 Καρανίκας).

 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr