Καταζητούμενος βιαστής συνελήφθη στην Κακαβιά

0
344

Ένας καταζητούμενος Αλβανός που έχει καταδικαστεί για υποθέσεις βιασμών και αποπλάνησης ανηλίκων, συνελήφθη πριν προλάβει να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα στην Κακαβιά.

Ο 49χρονος επιχείρησε να διαφύγει στην Αλβανία, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς πριν περάσει τα σύνορα στην Κακαβιά.

Σε έλεγχο των στοιχείων ταυτότητας του από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών. Όμως ήταν φυγόποινος και κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Πιο αναλυτικά, σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 9 ετών και ενός μήνα για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θήβας σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για αποπλάνηση παιδιών και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση.
Ο Αλβανός καταζητούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος διέταξε τη μεταφορά του στις φυλακές του Σταυρακίου για να εκτίσει τις σε βάρος του ποινές.

 

ΠΗΓΗ: directnews.gr