Μαύρο διαμάντι τρελαίνει τον Μαρτίνς – Τα έχει όλα, κάνει 6.000.000 – Τι θα κάνει ο… ΠΑΟΚ!

0
283

Ζόρικη υπόθεση. Θα γίνει παζάρι. Του βάζουν… τρικλοποδιά;

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Τα χαρακτηριστικά του Αντονι Ν’ Γουακέμε, του Νιγηριανού εξτρέμ της Τραμπζονσπόρ,  ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό μέσω δημοσιευμάτων στην Τουρκία είναι ακριβώς αυτά που θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς! Αριστεροπόδαρος εξτρέμ, με έφεση στο γκολ και ευχέρεια να αγωνιστεί και στην επίθεση, είτε ως μόνος φουνταριστός είτε ως περιφερειακός, συμπληρωματικός επιθετικός.

Η φημολογία συνεπώς που έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία σε επίπεδο γνωρισμάτων έχει βάση. Ως εκεί όμως. Ο 30χρονος επιθετικός ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι με τη «θύελλα», κόντρα στα όσα φημολογούνται και γράφονται, δεν έχει εκδηλώσει καμία διάθεση φυγής από την Τραπεζούντα, όντας βασικό στέλεχος της τουρκικής ομάδας, που έκλεισε το 2019 στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Επιπρόσθετα, έχει τρία χρόνια ακόμη συμβόλαιο, με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 6 εκατ. ευρώ. Και όσο και αν η Τραμπζονσπόρ έχει – όπως για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ – ανάγκη να πουλήσει προκειμένου να ελαφρύνει την (πολύ) επιβαρυμένη θέση της αναφορικά με το Financial Fair Play, θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο πως δεν πρόκειται να κάνει… σκόντο από τη συγκεκριμένη ρήτρα και ούτε ο Ν’ Γουακέμε είναι μεταξύ των βασικών υποψηφίων για αποχώρηση, αφού η παραμονή του στην Τραπεζούντα κρίνεται υπερ-απαραίτητη.

Επιπρόσθετα, ο Νιγηριανός επιθετικός εκπροσωπείται από το τουρκικό παρακλάδι της LIAN Sports, της εταιρείας μάνατζερ του περίφημου Φάλι Ραμαντάνι, με τον οποίο οι σχέσεις των «ερυθρόλευκων» περισσότερο ταιριάζουν σε… ψυχροπολεμική ταινία, παρά σε τέτοιες που θα διευκόλυναν μια μεταγραφική υπόθεση. Στο παζάρι βέβαια, τα πάντα γίνονται και ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει πόσο κοντά μπορεί να έρθουν ακόμη και… εχθροί προς χάρη του αμοιβαίου συμφέροντος.

Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε το προφίλ του Ν’ Γουακέμε ως ιδεατό σε αυτό που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και απλώς καταγράφουμε τις (πάρα) πολλές δυσκολίες που υπάρχουν σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός όντως κινηθεί για την απόκτηση του.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sportdog.gr