Με εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Εθνική μας η Ιταλία (pics)

0
305

Επρεπε να περάσουν 65 χρόνια ώστε η Εθνική Ιταλίας να αλλάξει τα χρώματα με τα οποία θα αγωνίζεται και να αφήσει το κλασσικό άσπρο-μπλε

Τα κλασσικά χρώματα της Ιταλίας αφήνουν την θέση τους στο πράσινο το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στον αγώνα με την Εθνική μας ομάδα.

Το παιχνίδι απέναντι στην Εθνική μας θα αποδειχθεί ιστορικής σημασίας για την Εθνική Ιταλίας.

Η εταιρία που ντύνει την εθνική Ιταλίας να εμπνέεται από την πράσινη φανέλα που είχε φορέσει για μία μόνο φορά η Ιταλία στο νικηφόρο 2-0 επί της Αργεντινής το 1954, σε ματς που είχε γίνει και τότε στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

«Η φανέλα σφραγίζει μία νέα εποχή για την εθνική ομάδα σε μία περίοδο μέσα στην οποία ένα γκρουπ από νεαρούς παίκτες κατακτούν ένα σημαντικό ρόλο στην γαλάζια ομάδα (12 παίκτες μεταξύ αυτών που βρίσκονται από σήμερα το Κοβερτσάνο είναι 25 ετών και κάτω).

Με ερεθίσματα από τα υφάσματα και την αρχιτεκτονική της Αναγέννησης, το πράσινο χρώμα στην εμφάνιση παραπέμπει στην «Maglia Verde» που φορέθηκε για μία και μοναδική αφορά από την Ιταλία στο πλαίσιο της νίκης της με 2-0 επί της Αργεντινής τον Δεκέμβριο του 1954 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης.

Η νέα εμφάνιση, που θα κάνει ντεμπούτο στις 12 Οκτωβρίου στο Ιταλία-Ελλάδα στο ίδιο στάδιο Olimpico όπου ήταν πρωταγωνίστρια πριν από 65 χρόνια η πράσινη φανέλα, παραπέμπει σε ένα γραφικο που είναι εμπνευσμενο από την Αναγέννηση και συνιστά εορτασμό του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος της ιταλικής κουλτούρας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Puma.

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr