Νικηφόρο τεστ για τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ιωνικό

0
312

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν συνεχίζει η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Ομίλου Ξυνή. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία έδωσαν φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» την Πέμπτη (12/9), επικρατώντας με 29-11.

Ο Γιώργος Ζαραβίνας βρήκε έτσι την ευκαιρία να ελέγξει την πρόοδο των παικτών του και το κατά πόσον αυτοί έχουν αφομοιώσει τις οδηγίες του λίγες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη σε μία εβδομάδα πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν ξανά τον σύλλογο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Το νέο φιλικό του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/9), κόντρα στον Δούκα στο Αθλητικό Κέντρο «Δαϊς»

Ο προπονητής του δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Ήταν ένα ακόμα φιλικό στο οποίο δοκιμάσαμε πράγματα. Μοιράσαμε ξανά το χρόνο συμμετοχής και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, ώστε κάθε μέρα να είμαστε και πιο έτοιμοι. Το ερχόμενο Σάββατο είναι άλλωστε και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ιωνικό και θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι».

 

ΠΗΓΗ: fws.gr