Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών – Οι πρώτες εκτιμήσεις

0
401

Το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς εντοπίστηκε μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του άγνωστου πιστολέρο.

Προσωπικές διαφορές «βλέπουν» πίσω από την επίθεση κατά του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της Γιουβέντους Ντάρκο Κοβάσεβιτς στελέχη της ασφάλειας, ενώ δεν έχει εντοπιστεί για την ώρα στο σημείο κάποιος κάλυκας από το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Οι αρχές έχουν στην κατοχή τους μέρος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση κατά του Κοβάσεβιτς καθώς αυτό βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο τύπου Smart που χρησιμοποίησε ο δράστης και στη συνέχεια πυρπόλησε στην οδό Περγάμου στο Ελληνικό.

Στο επίκεντρο της έρευνας βρίσκεται το υλικό από κάμερες της περιοχής καθώς οι αρχές θέλουν να ανιχνεύσουν το δρομολόγιο του δράστη μέχρι το σπίτι του ποδοσφαιριστή.

Είναι πολύ πιθανό, όπως μεταδίδει το newpost.gr, να υπήρχε στο σημείο και άλλο όχημα με ομάδα υποστήριξης που χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να απομακρυνθεί ο δράστης που πυρπόλησε το αυτοκίνητο της επίθεσης για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο από την πτώση.

Στελέχη της δίωξης εκβιαστών της ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση, προσπαθούν μέσα από τις καταθέσεις του Κοβάσεβιτς να εντοπίσουν τα κίνητρα των δραστών και να φτάσουν στα ίχνη τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης περίμενε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος στην Γλυφάδα μέσα στο αυτοκίνητο και μόλις ο πρώην ποδοσφαιριστής έφτασε στο σπίτι του, τον πλησίασε και πυροβόλησε.

Η αντίδραση του Κοβάσεβιτς ήταν άμεση και έπεσε κάτω αποφεύγοντας τις σφαίρες, ενώ ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr