Ο Δώνης «προφύλαξε» τον Χατζηγιοβάνη από τον κόσμο!

0
279
SUPERLEAGUE / QǓ - ЁϠ(֙ԏÑVɁ: MOTION TEAM)

Ο Γιώργος Δώνης δεν συμπεριέλαβε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την Ξάνθη, ώστε να τον… προφυλάξει.

Ο αποκλεισμός του Τάσου Χατζηγιοβάνη από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Ξάνθη ικανοποίησε αρκετούς φίλους των «πράσινων», οι οποίοι θεωρούν λανθασμένη τη στάση του παίκτη αναφορικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν είχε στο μυαλό του αυτή την υπόθεση όταν άφηνε εκτός πλάνων για το χθεσινό παιχνίδι τον νεαρό μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του «Τριφυλλιού» θέλησε να… προστατέψει τον ποδοσφαιριστή από τον κόσμο της ομάδας, που είναι οργισμένος, καθώς αν ο ίδιος βρισκόταν στον πάγκο ή έπαιζε πιθανότατα θα άκουγε αρκετά… γαλλικά.

Μάλιστα, γεγονός είναι ότι ο Χατζηγιοβάνης έχει δεχθεί καταιγισμό μηνυμάτων στα social media, τα οποία δεν είναι και τα πιο… ευγενικά που θα μπορούσε να λαμβάνει.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι Δώνης και Χατζηγιοβάνης είχαν τετ-α-τετ πριν το παιχνίδι, ώστε ο πρώτος να του εξηγήσει το σκεπτικό της απόφασής του.

 

ΠΗΓΗ: olaprasina1908.gr