ΟΦΗ ΑΕΛ 0-0: Την κράτησε όρθια ο Κρίστινσον

0
313

Έφυγε με το 0-0 από την έδρα του ΟΦΗ με κορυφαίο τον Κρίστινσον – Σοβαρός τραυματισμός για τον Φερέιρα

Δίχως νικητή ολοκληρώθηκε η σαββατιάτικη  αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ και την ΑΕΛ να μένουν στο «στείρο» 0-0 για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Ηρακλειώτες ήταν ανώτεροι, είχαν και τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, αλλά ο Κρίστινσον όποτε χρειάστηκε έκανε σημαντικές επεμβάσεις και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου με 25 βαθμούς μοιράζεται την 9η θέση με τον Βόλο.

Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, διατηρούνται στην 6η θέση με 28 πόντους και σε τροχιά πλέι οφ.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, ο Κρίστινσον έδειξε από νωρίς τα αντανακλαστικά του, καθώς τόσο στο 6′ όσο και στο 13′ εξουδετέρωσε τα σουτ των Βαζ και Φιγκεϊρέδο.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, με τους «βυσσινί», πάντως, να έχουν εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία και αυτό εμπόδισε τους «ασπρόμαυρους» να φτιάξουν καλές ευκαιρίες για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Στο 63′, μάλιστα, λίγο έλειψε οι Θεσσαλοί να κάνουν τη ζημιά στον ΟΦΗ, με τον Κοροβέση να κάνει λάθος εκτίμηση, τον Νούνιτς να τον βάζει πλάτη και να πλασάρει, αλλά ήταν άστοχος ο Σλοβένος φορ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο ο Φιγκεϊρέδο σούταρε από κοντά και απέκρουσε ξανά ο Κρίστινσον, που έπραξε το ίδιο στο 90’+4, πρώτα σε ωραίο σουτ του Ναμπί και στην εξέλιξη της φάσης σε κεφαλιά του Φιγκεϊρέδο.

Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης κι ενώ στο 90′ υπήρξε δυστυχώς σοβαρός τραυματισμός για τον Φερέιρα στο γόνατο, που έφυγε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φωτιάς του Συνδέσμου Πέλλας με βοηθούς τον Κολοσιώνη του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Κοτσάνης του Συνδέσμου Δράμας και βοηθός ο Τριανταφύλλου του Συνδέσμου Αρκαδίας.

Κίτρινες61′ Mεγιάδο, 85′ Κοροβέσης – 55‘ Μιλοσάβλιεβιτς, 59‘ Γκαζάλ, 72′ Μούζεκ, 85’ Μπούστος.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Νέιρα, Τσιλιανίδης, Σεμέδο (86′ Φερέιρα, 90’+1 λ. τρ. Μάνος), Βαζ (70′ Ναμπί), Φιγκεϊρέδο.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μούζεκ, Mόρας, Μιχαήλ, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβιεβιτς, Μασούρας (24′ λ. τρ. Μπούστος), Ουάρντα (87′ Βινίσιους), Παπάζογλου (52′ λ. τρ. Νούνιτς).

ΠΗΓΗ: cretapost.gr