ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 3-1

0
276
SUPERLEAGUE / ÏÖÇ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / EUROKINISSI)

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Φερνάντες, αλλά αντέδρασε εντυπωσιακά και επικράτησε με 3-1, συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία του στο ξεκίνημα της Superleague. Με 10 έμεινε ο Αστέρας Τρίπολης μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας στο 61′.

Πολύ καλό ματς είδαμε στο Γεντί Κουλέ με τον Αστέρα Τρίπολης να ανοίγει το σκορ στο 51’ με τον Λουίς Φερνάντες και στη συνέχεια να καταρρέει. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε αμέσως με τον Φιγκεϊρέδο, πήρε το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας και πανηγύρισε άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με το γκολ ποίημα του Νέιρα.

Ο ΟΦΗ υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Superleague. Οι Κρητικοί βρίσκονταν πριν από το ματς σε πολύ καλή φόρμα, με 7 βαθμούς σε 4 ματς, αποδίδοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αντίθετη η πορεία του Αστέρα Τρίπολης, με μόλις μία νίκη στα τέσσερα πρώτα ματς, θυμίζοντας το κάκιστο ξεκίνημα της περσινής σεζόν.

Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν στα ίσα στο πρώτο μέρος, παίζοντας αρκετά καλό ποδόσφαιρο και προσφέροντας συγκινήσεις στους οπαδούς τους. Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 2’ όταν μετά από ενέργεια του Σεμέδο, Παπαδόπουλος και δοκάρι κράτησαν το «μηδέν» για τον Αστέρα.

Οι Κρητικοί που μπήκαν.. γκαζωμένοι απείλησαν εκ νέου στο 9’ με τον Βαζ να περνά και τον Παπαδόπουλο αλλά να πλασάρει πολύ άστοχα, με την μπάλα να κοντράρει.

Μετά το 17’ ο Αστέρας άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και να ισορροπεί το ματς. Απείλησε με τον Φερνάντεθ για πρώτη φορά στο 18’, ενώ στο 22’ ο ίδιο ο παίκτης στην καλύτερη φάση των Αρκάδων νικήθηκε από τον Σωτηρίου σε τετ α τετ.

Το ματς συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να απειλούν εκατέρωθεν και το ματς να έχει καλό ρυθμό αλλά το γκολ να μην έρχεται, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0.

Το δεύτερο μέρος είχε ακόμα περισσότερες συγκινήσεις. Παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, ο Αστέρας βρήκε το γκολ με τον Φερνάντες στο 51’. Το τέρμα αυτό όμως αντί να αγχώσει τους γηπεδούχους, τους ξύπνησε για τα καλά.

Στο 54’ ο Γιώργος Σίμος έκανε την κίνηση ματ, περνώντας τον Ναμπί στο ματς αντί του Βαζ. Ο Άγγλος τον δικαίωσε άμεσα σχεδόν, φτιάχνοντας το 1-1 το οποίο διαμόρφωσε ο Φιγκειρέδο στο 57’.

Από το σημείο αυτό το Γεντί Κουλέ… κατηφόρισε. Ήρθε και η αποβολή του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη στο 60’ και κάπως έτσι ο Αστέρας παρέδωσε πνεύμα. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 65’ με τον Ναμπί και πάλι μετά από εκπληκτικό τακουνάκι να βρίσκει τον Νέιρα που άδειασε την άμυνα των Αρκάδων και εκτέλεσε τον Παπαδόπουλο για το 2-1 σε ένα εφιαλτικό 10λεπτο για τους Αρκάδες.

 

ΠΗΓΗ: in.gr