Οι «Λάκωνες» που πολεμούν τα Λακωνικά ΜΜΕ …

0
314

Από την αρχή λειτουργίας του isports.gr έχουν δει πολλά τα μάτια μας και έχουμε διαβάσει ακόμη περισσότερα.

Είναι η στιγμή που «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» όμως και θα τα γράψουμε έξω από τα δόντια τις επόμενες ημέρες για να κρίνει τους πάντες ο κόσμος της Λακωνίας.

Σαν αθλητικό site της Λακωνίας, isports.gr, έχουμε στηρίξει και συνεχίζουμε να στηρίζουμε όλες τις ομάδες της Λακωνίας.  Αυτός είναι ο σκοπός μας και αυτό απαιτούν όλοι από εμάς.

Το ίδιο πράττουν και όλα τα ΜΜΕ – site, ραδιόφωνα, εφημερίδες, περιοδικά – του Νομού Λακωνίας και οφείλουμε να τους συγχαρούμε για την ενημέρωση που παρέχουν στο κόσμο μέσω δελτίων τύπου, στιγμιοτύπων, συνεντεύξεων και άλλων άρθρων.

Στο σύνολο τους σχεδόν οι Λάκωνες παράγοντες και φίλαθλοι έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια των Λακωνικών ΜΜΕ τα οποία στηρίζουν με διάφορους τρόπους.

Το σημαντικότερο στοιχείο για να λειτουργήσει ορθά ένα ΜΜΕ είναι να έχει έγκυρη και άμεση ενημέρωση από την κάθε ομάδα, τον κάθε παράγοντα, προπονητή, αθλητή. Ενημέρωση που αν δεν υπάρχει δεν θα μπορεί να ενημερωθεί άμεσα και έγκυρα ο κόσμος.

Υπάρχουν όμως κάποιες ελάχιστες – ευτυχώς – εξαιρέσεις «Λακώνων» που προτιμούν να δώσουν ακόμη και τηλεφωνικώς όπως μάθαμε τις τελευταίες ειδήσεις – τις μεταγραφές που μόλις ολοκληρώθηκαν, τα τελευταία νέα και να στείλουν φωτογραφίες και άλλο υλικό σε μη Λακωνικό ΜΜΕ.

Σε συγκεκριμένο ΜΜΕ μάλιστα που πολεμά συστηματικά το Λακωνικό ποδόσφαιρο, με πολλές υποθέσεις που έχουν προκύψει από τα εξευτελιστικά και δυσφημιστικά για το Λακωνικό ποδόσφαιρο άρθρα του συγκεκριμένου μέσου να έχουν πάρει την νομική – δικαστική οδό.

Την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ της Λακωνίας είναι στο απόλυτο σκοτάδι, χωρίς καμία ενημέρωση.

Πραγματικά είναι να απορεί κανείς;

Γιατί κάποιος που θέλει το καλό των Λακωνικών ομάδων και του αθλητισμού γενικότερα, να μην σέβεται την προσπάθεια ανθρώπων που προβάλλουν καθημερινά τον Λακωνικό αθλητισμό;

Πως θα ενημερωθεί άμεσα και έγκυρα ο Λάκωνας φίλαθλος και φίλος της κάθε ομάδας όταν οι ειδήσεις, οι φωτογραφίες και το υλικό προβολής δεν διοχετεύεται στα Λακωνικά ΜΜΕ μέσω mail;

Πως θα προβληθούν οι χορηγοί της κάθε ομάδας στο Λακωνικό κοινό όταν δεν στέλνονται φωτογραφίες, βίντεο στα Λακωνικά ΜΜΕ;

Eρωτήματα που ένας κοινός νους, αδυνατεί να απαντήσει.

Έχουμε στη διάθεσή μας, τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των ΜΜΕ της Λακωνίας, τα mail, τηλέφωνα. Όποιος τα χρειάζεται και επιθυμεί να ενημερώσει τους Λάκωνες μπορεί να επικοινωνήσει στο lakoniastagipeda@gmail.com και να του τα στείλουμε.

 

 

 

ΠΗΓΗ: isports.gr