One: Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

0
309

Ενισχύεται σημαντικά το κανάλι One ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς έκλεισε πασίγνωστο δημοσιογράφο.

Έκλεισε ο Γιώργος Τράγκας στο One

Το One ετοιμάζει τις τελευταίες πινελιές λίγο πριν εκπέμψει πανελλαδικά και μια από αυτές είναι ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα έχει ρόλο στην πρωινή εκπομπή του καναλιού με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και θα βγαίνει να σχολιάζει την επικαιρότητα.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών» και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες θα βγαίνει ζωντανά στο One, για να σχολιάζει.

Η μεταγραφή Τράγκα είναι δυνατή και θα ενισχύσει σημαντικά το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Διαβάστε επίσης στη Νέα ΣελίδαΣΚΑΪ: Τέλος η Τατιάνα Στεφανίδου τα Σαββατοκύριακα

Νίκος Ευαγγελάτος: Πασίγνωστοι δημοσιογράφοι δίπλα του στο One

Ο Νίκος Ευαγγελάτος ετοιμάζεται στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, το One Channelκαθημερνή τρίωρη εκπομπή που θα παρουσιάζει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις typologies, έχουν «κλείσει» τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τον δημοσιογράφο και θα σχολιάζουν την πολιτική και οικονομική επικαιρότητα.

Οι δημοσιογράφοι θα είναι ο εκδότης του «Φιλελεύθερου» και του Liberal Θανάσης Μαυρίδης, ο Παναγιώτης Τζένος από τα «Παραπολιτικά» και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Φαίη Σκορδά: Αποχώρηση – βόμβα από την εκπομπή της

One Channel: Ανατροπή με τον Γιάννη Πρετεντέρη στο κανάλι

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από χρόνια, στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, One Channel.

Με αυτόν τον τρόπο ο Πρετεντέρης κάνει το come back στην τηλεόραση και μάλιστα, θα επανέλθει με βραδινή πολιτική εκπομπή, όπως έκανε και παλιότερα στο Mega με την «Ανατροπή», ενώ θα κάνει και σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του One Channel.

Εξάλλου ο Γιάννης Πρετεντέρης ήδη εργάζεται στα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη και συγκεκριμένα στα «Νέα». Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, η εκπομπή του δημοσιογράφου δεν θα προβάλλεται αργά τα μεσάνυχτα, όπως ήταν προγραμματισμένο εξαρχής, αλλά πολύ νωρίτερα, αφού το κανάλι δεν θα επενδύσει στην παραγωγή σειρών. Έτσι θα υπάρχει χώρος για τη νέα εκπομπή.

 

ΠΗΓΗ: neaselida.gr