Παναθηναϊκός: «Βόμβα» στο «τριφύλλι»! «Διαζύγιο» με Νταμπίζα

0
277

Ξαφνική εξέλιξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (18.10.2019) την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ψάχνει για νέο τεχνικό διευθυντή! Τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα ανακοίνωσε -εντελώς ξαφνικά το απόγευμα της Παρασκευής- η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ο άνθρωπος που… χρεώνεται τον κακό καλοκαιρινό μετεγγραφικό σχεδιασμό του “τριφυλλιού”, το ότι δεν μπόρεσε να «σπάσει» κάποια «μεγάλα» συμβόλαια… ανεπιθύμητων παικτών (π.χ. του Μουνιέ).

Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται -από δημοσιεύματα να- έβαλε τέλος στην συνεργασία των “πρασίνων” με τον παλαίμαχο διεθνή άσο, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεύτερη θητεία του Νταμπίζα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακοίνωση της “πράσινης” ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Νταμπίζα. Στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, βοήθησε με εργατικότητα και ήθος προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στόχων που είχαν τεθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της επαγγελματικής διαδρομής του.”

ΠΗΓΗ: taklin.gr