Πότε κάνει πρεμιέρα πανελλαδικά το ONE Channel του Μαρινάκη

1
432

Το ΟΝΕ Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη θα εκπέμψει πανελλαδικά (απο Digea) στα μέσα Οκτωβρίου, κάτι που οι περισσότεροι (εμπλεκόμενοι) θεωρούν ρεαλιστικό…

Ωστόσο έρχεται η γνωστή Wikipedia να ανατρέψει τα στοιχεία του ρεπορτάζ υποστηρίζοντας ότι ο νέος (για την ακρίβεια ο 6ος) ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας που προς το παρόν εκπέμπει μόνο διαδικτυακά και δορυφορικά (απο NOVA και COSMOTE) θα εμφανιστεί στις οθόνες μας σε 8 ημέρες από σήμερα και συγκεκριμένα την επόμενη Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου!

Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι του σταθμού εργάζονται εντατικά τις τελευταίες εβδομάδες, ενισχύοντας τον ενημερωτικό και ψυχαγωγικό του τομέα με προγράμματα, άλλα και νέα πρόσωπα ώστε πολύ σύντομα να είναι όλα έτοιμα και για την επίγεια ψηφιακή εκπομπή μέσω της Digea.

Τώρα, εάν αυτό θα γίνει σε 8 ή σε 30 ημέρες έχει σημασία για τον ανταγωνισμό και για τον κλάδο των media και της διαφήμισης… Για τους πολίτες έχει ελάχιστη σημασία! Παρόλα αυτά πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός που θα διαμορφώσει νέες ισορροπίες και θα δημιουργήσει νέες συνήθειες!

 

ΠΗΓΗ: fosonline.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.