Πρόκριση με «τεσσάρα» για τον ΟΦΗ κόντρα στην Καβάλα

0
647

Ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με σκορ 4-0 της Καβάλας στον επαναληπτικό του 2-0.

Ο ΟΦΗ που ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα, μπήκε από την αρχή σοβαρός και πειθαρχημένος και κατάφερε να ανατρέψει σχετικά εύκολα το εις βάρος του 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση.

Σκόρερ της Κρητικής ομάδας ήταν οι Τσιλιανίδης, Νέιρα (2) και Φιγκεϊρέντο!

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βρει ρυθμό και να το καταφέρνει έχοντας 3-4 μεγάλες χαμένες ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Τσιλιανίδης με σουτ έξω από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για να ανοίξει με αυτό τον τρόπο το σκορ στην αναμέτρηση.

Στην επανάληψη οι “ασπρόμαυροι” μπήκαν αποφασιστικοί για να “καθαρίσουν” άμεσα την αναμέτρηση και πέτυχαν δυο γκολ από πολύ νωρίς. Στο 51’ ο Σεμέντο έστρωσε την μπάλα στο Νέιρα ο οποίος έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα παίκτη της Καβάλας και «κρέμασε» τον Δημιζά κάνοντας το 2-0. Το 3-0 έγινε στο 55’ με τον Στάικο να κατεβάζει την μπάλα με το στήθος έξω από την περιοχή και ο Νέιρα πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία και στα δίχτυα!

Στο 90’ ο Τσιλιανίδης βρέθηκε από δεξιά και πάσαρε στον αμαρκάριστο Φιγκεϊρέντο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να την στείλει στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουόλι, Κουτρουμπής (83′ Σακόρ), Νέιρα, Σεμέδο, Γιαννούλης (72′ Νάστος), Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Στάικος, Κοροβέσης, Μπράουν, Σόουζα (56′ Ντίνας)

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Σακόρ, Μάνος, Καλαϊτζάκης, Νοικοκυράκης

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δημιζάς, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαλικ (61′ Παπαδόπουλος Β.), Ορφανίδης (69′ Καθάριος), Μαϊδάνος (56′ Αρναούτογλου), Κουτσούμπας, Χαντί

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος Ι., Σουλεϊμάν, Θωμαΐδης, Στίκας.

 

 

 

ΠΗΓΗ: prismanews.gr