Πρόβλημα για Κρέσπο-Ακπόμ και χρήσιμα συμπεράσματα

0
284

Τι συμβαίνει με Ακπόμ και Κρέσπο κι όσα έγιναν στο φιλικό με την Κ19

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, για ένα φιλικό “τεστ” με την Κ19.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους έστω και σε αυτές τις συνθήκες, όσους παίκτες είχε στη διάθεση του, με τους… μικρούς του Πάμπλο Γκαρσία να ξεκινούν με το… καλημέρα δυνατά και να προηγούνται με 2-1.

Στην επανάληψη, οι μεγάλοι “απάντησαν” και πέτυχαν πέντε γκολ, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 6-2, με την Κ19 να έχει και δοκάρι.

Το κακό για τον “Δικέφαλο”, ήταν ότι ο Άνχελ Κρέσπο αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο μέρος και κατόπιν αποχώρησε, λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα και το δεξί χέρι.

Από την άλλη, ο Τσούμπα Ακπόμ -σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση- ένιωσε ενοχλήσεις στην ηβική περιοχή και κάνει θεραπεία συμμετέχοντας παράλληλα στο κανονικό πρόγραμμα.

Όπως κάθε μέρα το τελευταίο διάστημα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησαν τα δικά τους, ατομικά προγράμματα, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για φυσικοθεραπεία.

 

ΠΗΓΗ: paok24.com