Ρόι Κιν: “Μεγάλη μέρα για την Γιουνάιτεντ”!

0
352

Ο Ρόι Κιν δεν δίστασε να αποθεώσει τον Σόλσκιερ για την τεράστια νίκη της ομάδας του με την Σίτι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήγε στο Έτιχαντ για να πάρει το αποτέλεσμα και τα κατάφερε. Όπως είχε πει και ο ίδιος ο Σόλσκιερ στην συνέντευξη τύπου, η δικιά του ομάδα είναι κατά πολύ η ιστορικότερη του Μάντσεστερ και πάνε στην έδρα της συμπολίτισσας για να κερδίσουν. Όπως και έγινε! Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” βγήκαν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια και εκμεταλλευόμενοι το φανταστικό πρώτο ημίωρο πήραν μια σπουδαία νίκη. Μια νίκη που γέμισε περηφάνια τους οπαδούς τους και έκανε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να χαμογελά με ικανοποίηση στις κερκίδες.

Η Γιουνάιτεντ είχε καιρό να κάνει μια τόσο μεγάλο αποτέλεσμα. Κι από ότι φαίνεται το χρειαζόταν πολύ. Η παρατεταμένη παρακμή στην οποία έχει επισέλθει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος, έχουν κάνει τους πάντες στο στρατόπεδό της, να δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στις καινούργιες συνθήκες. Ένα τόσο μεγάλο διπλό όμως, ανασυντάσσει το ηθικό της ομάδας. Ο Ρόι Κιν αποθέωσε τον Σόλσκιερ για την ομάδα που παρουσίασε στο Έτιχαντ και αναγνώρισε πόσο σημαντική ήταν αυτή η μέρα για την ομάδα.

Τα λόγια του Ρόι Κιν

“Θα πρέπει να παραδεχτώ ότι η σημερινή ήταν μια τρομερή εμφάνιση από την Γιουνάιτεντ. Τα εύσημα πρέπει να πάνε στον Σόλσκιερ. Έστησε μια ομάδα με εξαιρετική ισορροπία και ενθουσιασμό στην επίθεση. Το χρειαζόταν. Μια πραγματικά μεγάλη μέρα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ”.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sportsking.gr