Ρότσεστι: «Πολλοί θα ήθελαν να παίζουν για αυτόν τον κόσμο και αυτούς τους συμπαίκτες»

0
330
EUROLEAGUE / ϋՌЉJϓ - ́ʁ̐ɠ(֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

 Οι δηλώσεις του Τέιλορ Ρότσεστι λίγο μετά το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στις πρώτες του μέρες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, τον ρόλο του, αλλά και το τις πρώτες του εντυπώσεις από την επιστροφή του στη Eurolegaue.

Για την νέα του ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Πολλοί θα ήθελαν να είναι εδώ, να παίζουν για αυτόν τον κόσμο και αυτούς τους συμπαίκτες. Δεν κάναμε καλό ματς. Το θέμα είναι πού θα βρισκόμαστε στο φινάλε. Είναι μια διαδικασία. Μας πονάει, αλλά θα συνεχίσουμε».

Για τον ρόλο του: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Θέλω να δίνω την καρδιά μου. Ήρθα για να κερδίζω ματς. Δεν με νοιάζουν οι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να παλέψω για τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου».

Για το πώς του φάνηκε η Euroleague σε σχέση με την προηγούμενη εμπειρία του: «Η Euroleague γίνεται όλο και καλύτερη. Υπάρχουν πολλές ομάδες με διαφορετικά σχήματα. Κάθε βράδυ έχεις μια μάχη, πρέπει να δίνεις και την καρδιά σου. Πρέπει να παίζουμε όπως στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Αν παίζουμε έτσι πιστεύω ότι θα μπορούμε να κερδίζουμε».

 

 

ΠΗΓΗ: superbasket.gr